Aleksandar Paločević i Strahinja Krstevski

 

Aleksandar Paločević izabran je za najboljeg igrača šestog kola Super lige, dok je Strahinji Krstevskom pripalo isto priznanje u drugom kolu Prve lige Srbije, po izboru dnevnog lista Sportski žurnal.

Pored toga što su minulog vikenda sa svojim timovima ostvarili pobede u Super ligi i Prvoj ligi Srbije, za fudbalere Vojvodine Aleksandra Paločevića i Strahinju Krstevskog (trenutno na pozajmici u Proleteru) stiglo je i lepo priznanje.

Naime, u tradicionalnom izboru za igrača kola, dnevni list Sportski žurnal ovo priznanje dodelio je upravo Paločeviću i Krstevskom.

Podsetimo, Aleksandar Paločević postigao je dva gola na utakmici protiv Čukaričkog u Beogradu, gde je Vojvodina ostvarila trijumf rezultatom 1:3 (0:1). Ove sezone, on je postigao već šest golova u svim takmičenjima (pet u Super ligi i jedan u kvalifikacijama za Ligu Evrope), a prošlog vikenda je potpuno zasluženo poneo ovo priznanje.

S druge strane, mladi reprezentativac Makedonije Strahinja Krstevski, koji je ovog leta potpisao profesionalni ugovor sa Vojvodinom i koji se trenutno nalazi na pozajmici na Proleteru, svojim partijama ove sezone samo je potvrdio svoj veliki potencijal. Na utakmici protiv Bežanije u Novom Sadu, on je takođe postigao dva gola za tim sa Slane Bare, koji je ostvario pobedu rezultatom 2:1 (1:1). U prvom kolu Prve lige, koje je odigrano minulog vikenda, Krstevski je postigao gol u remiju protiv Dinama, pa nakon prva dva kola već ima tri postignuta gola i vodi na listi strelaca u Prvoj ligi.