Radovan Pankov

 

Štoper Vojvodine Radovan Pankov (20) izjavio je da njegova ekipa nije u poziciji bilo kome da preti, ali da svakako želi da u Gornjem Milanovcu zabeleži prvu pobedu u prolećnom delu šampionata.

Posle remija sa Spartakom, pred fudbalerima Vojvodine je gostovanje u Gornjem Milanovcu. Ekipa Metalca igra solidno ove sezone, pa se tako i na „Karađorđu“ predstavila kao vrlo nezgodan protivnik, pošto je poražena rezultatom 3:2.

Štoper Vojvodine Radovan Pankov, koji je utakmicu protiv Spartaka propustio zbog kartona, veruje da crveno-beli mogu da osvoje tri boda na ovom gostovanju.

– Drago mi je što se vraćam u tim posle skoro dva meseca. Naredna utakmica neće biti nimalo laka, ali mi u sledećih nekoliko mečeva praktično odlučujemo o svojoj sudbini ove sezone. U Gornjem Milanovcu nas očekuje dobar teren, što mislim da će biti prednost za nas, a smatram i da Vojvodina uvek mora da ide na pobedu i osvajanje tri boda. Protivnika smo dobro analizirali, a danas ćemo još jednom pogledati video analizu. Nismo u poziciji da bilo kome pretimo, ali idemo tamo da igramo i osvojimo nova tri boda – rekao je Pankov.

Utakmica između Metalca i Vojvodine na programu je u petak, sa početkom u 16 časova, uz direktan televizijski prenos na kanalu Arena sport 1.