Borislava Perić Ranković, Miloš Vučević i Nada Matić

 

Predstavnici Srbije na Paraolimpijskim igrama u Rio de Žaneiru Borislava Perić Ranković, Nada Matić i Mitar Palikuća biće specijalni gosti FK Vojvodina na utakmici 11. kola Super lige Srbije protiv Metalca.

Na utakmici protiv Metalca u nedelju, koja će se od 19 časova igrati u okviru 11. kola Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine imaće posebnu podršku, baš kao što će FK Vojvodina imati čast i privilegiju da ugosti osobe koje su nedavno učinile ponosnim sve ljubitelje sporta u našoj zemlji.

Naime, specijalni gosti Vojvodine na utakmici protiv Metalca biće naši paraolimpijci Borislava Perić Ranković, Nada Matić i Mitar Palikuća, koji su danas, u društvu gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića, posetili štand FK Vojvodina na ovogodišnjem Sajmu sporta.

Pred početak utakmice u nedelju, za njih će biti organizovan doček na stadionu, a osim gradonačelnika Miloša Vučevića, pozdraviće ih i predsednik FK Vojvodina Vojislav Gajić i naravno, svi igrači i navijači „stare dame“.

Inače, potpisivanjem današnjeg sponzorskog ugovora sa firmom „Intersrem“ iz Veternika, FK Vojvodina će se ubuduće potruditi da obezbedi što kvalitetniji pristup i što lagodniji komfor na stadionu za osobe sa invaliditetom, kako bi i oni imali priliku i mogućnost da uživaju u utakmicama svog omiljenog tima na „Karađorđu“ i budu aktivni deo naše velike crveno-bele porodice.

MI SMO JEDNO – TO JE NAŠA SNAGA.