У дербију 15. кола Супер лиге Србије, фудбалери Војводине данас гостују екипи Партизана у Београду.

Текстуални пренос меча од 14 часова можете пратити уживо на нашем сајту.

Екипе ће наступити у саставима:

Партизан: Стојковић – Милетић, Остојић, Павловић, Урошевић – Здјелар, Шћекић – Стевановић, Натхо, Асано – Садик.

Војводина: Роцков – Ђурић, Веселиновић, Саничанин, Деветак – Дринчић, Ђуришић – Ђуричин, Бојић, Винсент – Матић.

Утакмица је почела. На стадиону је присутно око 3.000 гледалаца.

5. минут: Асано је шутирао са око 25 метара, али је Роцков одбранио.

18. минут: Због прекршаја над Натхом на средини терена, жути картон у екипи Војводине добио је Марко Ђуришић.

19. минут: После набачене лопте у шеснаестерац Војводине, Милетић је упутио ударац главом са десетак метара, али је Роцков ухватио лопту.

23. минут: Због прекршаја над Бојићем којим је спречио контранапад Војводине, жути картон у екипи Партизана добио је Александар Шћекић.

24. минут: Због протеста на то што није досуђен фаул над Садиком од стране Ђуришића у ситуацији када је нападач Партизана кренуо сам ка голу Војводине, жути картон у екипи Партизана добио је Саша Здјелар.

28. минут: Након корнера за Партизан, Остојић је пао у шеснаестерцу Војводине, а судија Милош Ђорђић је досудио пенал и показао жути картон Младену Деветку.

29. минут: Пенал за Партизан је извео Натхо и довео свој тим у вођство.

40. минут: Садик је прихватио лопту у шеснаестерцу Војводине, окренуо се и шутирао са десетак метара искоса, али је Роцков одбранио.

43. минут: Партизан је повео 2:0. Садик је прихватио лопту у шеснаестерцу Војводине, прошао поред Саничанина и потом одиграо повратни пас до Натха, који је прецизним ударцем са десетак метара повисио предност свог тима.

Прво полувреме је завршено.

Почело је друго полувреме.

48. минут: Партизан је повео 3:0. Здјелар је шутирао са 20 метара и послао лопту у рашље гола Војводине.

52. минут: Садик је шутирао са око 20 метара, али је лопта отишла далеко ван оквира гола.

57. минут: Војводина је пропустила стопостотну прилику за гол. На око 30 метара од гола Партизана, Ђуричин је дошао до лопте пре истрчалог голмана Стојковића и шутироа са двадесетак метара искоса, али је лопта погодила спољни део мреже.

59. минут: Извршена је прва измена у тиму Партизана: изашао је Бибрас Натхо, а ушао Сејдуба Сума.

60. минут: Због тога што је шутнуо на гол након што је већ био досуђен офсајд, жути картон у екипи Партизана добио је Умар Садик.

61. минут: Извршена је трострука измена у тиму Војводине: изашли су Марко Ђуришић, Езе Винсент и Бојан Матић, а ушли Мирко Топић, Миодраг Гемовић и Немања Николић.

67. минут: Дринчић је шутирао са око 30 метара искоса, али је лопта отишла преко пречке гола Партизана.

69. минут: Партизан је повео 4:0. Садик је шутирао са око 20 метара искоса и послао лопту у даљи горњи угао гола Роцкова.

73. минут: Садик је шутирао са око 25 метара искоса, али је лопта отишла преко гола. Одмах потом, извршена је и друга измена у тиму Партизана: изашао је Умар Садик, а ушао Ђорђе Ивановић.

76. минут: Слободан ударац за Војводину са око 25 метара искоса је извео Дринчић, лопта је ишла у ближе рашље, али ју је Стојковић избио у корнер.

77. минут: Извршена је и трећа измена у тиму Партизана: изашао је Александар Шћекић, а ушао Лазар Павловић.

79. минут: Због прекршаја над Саничанином на око 30 метара од гола Војводине, жути картон у екипи Партизана добио је Ђорђе Ивановић.

82. минут: Стевановић је шутирао са десетак метара искоса, али је лопта погодила неког од играча Војводине и отишла преко гола.

Утакмица је завршена.