U derbiju 15. kola Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine danas gostuju ekipi Partizana u Beogradu.

Tekstualni prenos meča od 14 časova možete pratiti uživo na našem sajtu.

Ekipe će nastupiti u sastavima:

Partizan: Stojković – Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević – Zdjelar, Šćekić – Stevanović, Natho, Asano – Sadik.

Vojvodina: Rockov – Đurić, Veselinović, Saničanin, Devetak – Drinčić, Đurišić – Đuričin, Bojić, Vinsent – Matić.

Utakmica je počela. Na stadionu je prisutno oko 3.000 gledalaca.

5. minut: Asano je šutirao sa oko 25 metara, ali je Rockov odbranio.

18. minut: Zbog prekršaja nad Nathom na sredini terena, žuti karton u ekipi Vojvodine dobio je Marko Đurišić.

19. minut: Posle nabačene lopte u šesnaesterac Vojvodine, Miletić je uputio udarac glavom sa desetak metara, ali je Rockov uhvatio loptu.

23. minut: Zbog prekršaja nad Bojićem kojim je sprečio kontranapad Vojvodine, žuti karton u ekipi Partizana dobio je Aleksandar Šćekić.

24. minut: Zbog protesta na to što nije dosuđen faul nad Sadikom od strane Đurišića u situaciji kada je napadač Partizana krenuo sam ka golu Vojvodine, žuti karton u ekipi Partizana dobio je Saša Zdjelar.

28. minut: Nakon kornera za Partizan, Ostojić je pao u šesnaestercu Vojvodine, a sudija Miloš Đorđić je dosudio penal i pokazao žuti karton Mladenu Devetku.

29. minut: Penal za Partizan je izveo Natho i doveo svoj tim u vođstvo.

40. minut: Sadik je prihvatio loptu u šesnaestercu Vojvodine, okrenuo se i šutirao sa desetak metara iskosa, ali je Rockov odbranio.

43. minut: Partizan je poveo 2:0. Sadik je prihvatio loptu u šesnaestercu Vojvodine, prošao pored Saničanina i potom odigrao povratni pas do Natha, koji je preciznim udarcem sa desetak metara povisio prednost svog tima.

Prvo poluvreme je završeno.

Počelo je drugo poluvreme.

48. minut: Partizan je poveo 3:0. Zdjelar je šutirao sa 20 metara i poslao loptu u rašlje gola Vojvodine.

52. minut: Sadik je šutirao sa oko 20 metara, ali je lopta otišla daleko van okvira gola.

57. minut: Vojvodina je propustila stopostotnu priliku za gol. Na oko 30 metara od gola Partizana, Đuričin je došao do lopte pre istrčalog golmana Stojkovića i šutiroa sa dvadesetak metara iskosa, ali je lopta pogodila spoljni deo mreže.

59. minut: Izvršena je prva izmena u timu Partizana: izašao je Bibras Natho, a ušao Sejduba Suma.

60. minut: Zbog toga što je šutnuo na gol nakon što je već bio dosuđen ofsajd, žuti karton u ekipi Partizana dobio je Umar Sadik.

61. minut: Izvršena je trostruka izmena u timu Vojvodine: izašli su Marko Đurišić, Eze Vinsent i Bojan Matić, a ušli Mirko Topić, Miodrag Gemović i Nemanja Nikolić.

67. minut: Drinčić je šutirao sa oko 30 metara iskosa, ali je lopta otišla preko prečke gola Partizana.

69. minut: Partizan je poveo 4:0. Sadik je šutirao sa oko 20 metara iskosa i poslao loptu u dalji gornji ugao gola Rockova.

73. minut: Sadik je šutirao sa oko 25 metara iskosa, ali je lopta otišla preko gola. Odmah potom, izvršena je i druga izmena u timu Partizana: izašao je Umar Sadik, a ušao Đorđe Ivanović.

76. minut: Slobodan udarac za Vojvodinu sa oko 25 metara iskosa je izveo Drinčić, lopta je išla u bliže rašlje, ali ju je Stojković izbio u korner.

77. minut: Izvršena je i treća izmena u timu Partizana: izašao je Aleksandar Šćekić, a ušao Lazar Pavlović.

79. minut: Zbog prekršaja nad Saničaninom na oko 30 metara od gola Vojvodine, žuti karton u ekipi Partizana dobio je Đorđe Ivanović.

82. minut: Stevanović je šutirao sa desetak metara iskosa, ali je lopta pogodila nekog od igrača Vojvodine i otišla preko gola.

Utakmica je završena.