Grbovi FK Partizan i FK Vojvodina

 

U poslednjem kolu plej ofa Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine večeras gostuju ekipi Partizana u Beogradu.

Tekstualan prenos meča od 19 časova možete pratiti uživo na našem sajtu.

Ekipe će nastupiti u sledećim sastavima:

Partizan: Kljajić – Vulićević, Jovanović, Milenković, Bogosavac – Brašanac, Jevtović – Mihajlović, Ilić, Golubović – Božinov.

Vojvodina: Kordić – Lakićević, Rosić, Miletić, Nastić – Sekulić – Malbašić, Meleg, Paločević, Babić – Ašćerić.

Utakmica je počela. Na stadionu je prisutno oko 3.000 gledalaca, među kojima su i oko 400 navijača Vojvodine.

7. minut: Partizan je poveo iz prve šanse na meču. Posle kornera sa leve strane, na drugoj stativi je sam ostao Milenković i s lakoćom prosledio loptu u mrežu Vojvodine.

11. minut: Meleg je sjajno izveo slobodan udarac, lopta je išla direktno u gol, ali je Kljajić dobro intervenisao.

13. minut: Partizan je imao stopostotnu šansu da dođe do drugog gola. Božinov je izašao sam ispred Kordića, ali je slabo zahvatio loptu, koja je otišla pored stative.

15. minut: Dosuđen je slobodan udarac za Vojvodinu na oko 20 metara od gola Partizana. Meleg je odlino šutirao, ali je Kljajić izbio loptu u korner. Posle kornera, pokušao je Sekulić glavom, ali je slabo zahvatio loptu.

18. minut: Brašanac je šutirao iskosa sa 17-18 metara, ali je lopta otišla preko gola.

22. minut: Dobar solo prodor Božinova završio se udarcem Bugarina sa 12-13 metara, ali je Kordić uhvatio loptu.

25. minut: Solidan napad Vojvodine po desnoj strani završio se pasom Lakićevića za Malbašića, koji je šutirao iz prve, ali van okvira gola domaćih.

26. minut. Partizan vodi 2:0. Mihajlović je ušao u solo prodor i šutirao sa ivice kaznenog prostora, a lopta je završila uz desnu stativu Kordićevog gola.

29. minut: Božinov je imao dobru priliku da se upiše u strelce. Šutirao je iskosa sa desetak metara, ali je Kordić odbranio njegov udarac.

32. minut: GOL, Vojvodina je smanjila na 2:1! Meleg je izašao sam na golmana Kljajića i rutinski poslao loptu uz levu stativu!

34. minut: Vojvodina je umalo stigla do izjednačenja. Babić je odlično proigrao Nastića na levoj strani, levi bek Vojvodine je izdržao duel, krenuo ka golu i šutirao sa osam-devet metara iskosa, ali je Kljajić odbranio.

35. minut: Zbog prekršaja nad Bojanom Nastićem, žuti karton u ekipi Partizana dobio je Miroslav Vulićević.

Prvo poluvreme je završeno.

Počelo je drugo poluvreme. U timu Partizana, umesto Marka Golubovića, na terenu je Saša Lukić.

52. minut: Posle kornera za Vojvodinu koji je izveo Meleg, Miletić je šutirao sa desetak metara udaljenosti, ali je loše zahvatio loptu, koja je otišla daleko preko gola.

59. minut: Zbog prekršaja nad Sašom Ilićem, žuti karton u ekipi Vojvodine dobio je Lazar Rosić. U istom minutu, izvršena je i prva izmena kod crveno-belih: izašao je Paločević, a ušao Jovančić.

61. minut: Partizan vodi 3:1. Božinov je centrirao, a Rosić nespretno zahvatio loptu i tako lobovao golmana Kordića.

63. minut: Dosuđen je slobodan udarac za Vojvodinu na oko 27-28 metara od gola. Zbog faula, žuti karton u ekipi Partizana dobio je Darko Brašanac. Slobodan udarac je izveo Meleg, ali je šutirao van okvira gola.

65. minut: Lepa kombinacija Jovančića i Melega po levoj strani završila se udarcem ovog prvog sa roglja šesnaesterca, ali daleko od gola Partizana.

69. minut: Izvršena je po jedna izmena u oba tima: u Partizanu, umesto Božinova, na terenu je Vlahović, a u Vojvodini, umesto Ašćerića, na terenu je Vukčević.

73. minut: GOL! Vojvodina je smanjila na 3:2! Fantastičan šut Dejana Melega sa preko 20 metara završio je u rašljama Partizanovog gola!

75. minut: Zbog prekršaja nad Jovančićem, žuti karton u timu Partizana dobio je Marko Jevtović.

76. minut: Slobodan udarac je izveo Meleg, Jovančić je pokušao glavom, ali bio je to lak plen za Kljajića.

78. minut: Dosuđen je novi slobodan udarac za Vojvodinu, ovoga puta na oko 25 metara iskosa sa leve strane. Šutirao je Vukčević, ali prilično neprecizno.

88. minut: Izvršena je i poselednja izmena u Partizanu: izašao je Nemanja Mihajlović, a ušao Veljko Birmančević.

90. minut: Vukčević je šutirao sa oko 25 metara, ali pravo u Filipa Kljajića. Nastić je takođe pokušao udarcem iz daljine, ali je lopta završila van okvira gola.

Utakmica je završena. Uprkos porazu u večerašnjem meču, svojim ukupnim učinkom ove sezone, Vojvodina je izborila novi plasman u Evropu!