DSC_0002

 

 

 

Utakmica između Parizana i Vojvodine koja se igra u subotu od 17:00 časova na stadionu u Humskoj biće protkana emocijama. Biće veoma zanimljivo gledati duele doskorašnjih klupskih drugova : Vulićevića, Trajkovića, Škuletića, Živkovića, Gaćinovića, Radoje, Poletanovića …Tu je i kompletan stručni štab Beograđana koji je do zimus bio na klupi novosadske “Stare dame”.

Ulog je uvek bio veliki, a sada je sigurno veći pritisak na domaćinu koji se bori za titulu dok Vojvodina svoje snage fokusira na Kup. Bez obzira na to, sigurno je da “crveno-beli” neće otići u Beograd sa belom zastavom već će, naprotiv, dati sve od sebe da “zagorčaju” život svom velikokm rivalu.

-Počeo bih ovu konferenciju malo opušteno i sa dozom šale. Obzirom na atmosferu i pisanje medija u Srbiji, izgleda da bi najbolje bilo da se odigra derbi između Zvezde i Partizana koji bi odredio prvaka, a mi ostali da između sebe igramo prijateljske utakmice.
Ako je nešto poslastica za mlade igrače onda je to sigurno ova utakmica sa Partizanom. Ono što je za nas bitno da nemamo rezultatsku presiju za razliku od našeg domaćina. Imamo želju da odigramo dobru utakmicu u kojoj mladi igrači imaju šansu da pokažu koliko znaju i umeju.
Što se tiče sastava tima, moram vam reći da imamo problem sa povredama Veselinovića i Milinković-Savića pa ćemo tek nakon popodnevnog treninga i konsultacija sa Dr Vukosavom odrediti 18 igrača koji će konkurisati za tim.
Siguran sam da će moji momci imati veliki motiv da odigraju najbolje, a ja ću se kao trener truditi da taj njihov motiv i veliku želju kanališu u kvalitet.
U svakom slučaju očekujem jednu dobru utakmicu i unapred joj se radujem.

PUŠKARIĆ : RASTEREĆENO I POŽRTVOVANO

-Očekuje nas zanimljiva utakmica i obzirom na reputaciju Partizana kao i njegov položaj na tabeli, smatram da smo u nešto lakšoj poziciji jer nemamo rezultatski pritisak. Međutim, ta činjenica ne umanjuje naše ambicije. Idemo u Beograd da odigramo najbolje što možemo i da požrtvovanom i pametnom igrom pokušamo da dođemo do pozitivnog rezultata.