obrazac-za-slike---vesti

 

 

 

Dok se igrači Vojvodine pripremaju u Beleku za nastavak domaće sezone, sportski direktor Zoran Pavlović, iako bolestan, ima dosta posla kod kuće.

Veoma neprijatno bio je iznenađen današnjim vestima, objavljenim na pojedinim internet portalima, koji se tiču novosadaskog kluba i u kojima se kaže da će u Novi Sad uskoro stići bivši fudbaler Crvene zvezde i podgoričke  Budućnosti Igor Burzanović, kao i igrač Donjeg Srema Rade Krunić.

– U šoku sam posle onog što sam pročitao – rekao je Pavlović. – Verujte, nisam ni razmišljao o imenima igrača koji se pominju kao pojačanja Vojvodine, a kamo li da sam s nekim od njih pričao. Zaista ne znam kome ide u prilog to objavljivanje neproverenih i netačnih informacija, a juče prepodne su me iz Beleka zvali ljudi iz kluba, želeći da provere ono što se u Srbiji piše. Dakle, o Igoru Burzanoviću i Radetu Kruniću nisam razmišljao, niti s njima ili njihovim menadžerima pričao.

Takođe je objavljena informacija da se Steaua interesuje za usluge Stojana Vranješa i da je rumunski klub poslao zvaničnu ponudu za njega, odnosno da su pregovori počeli.

– Prvi put čujem i za tu informaciju, odnosno i ja sam je pročitao na internetu kao i vi – kategoričan je bio Pavlović. – Ponudu nisam dobio, pregovore nisam počeo ni sa kim  i to je sve što mogu da kažem na ovu temu.

 

Aleksandar Predojević, Dnevnik Novi Sad