Nikola Perić i Siniša Babić

 

Golman Vojvodine Nikola Perić (23) istakao je da veruje da će novi šef stručnog štaba Nenad Lalatović znati kako da probudi glad za pobedama kod igrača i istakao da mu prijaju pohvale i podrška koju je dobio od navijača crveno-belih na prethodnih nekoliko utakmica.

Fudbaleri Vojvodine prošle nedelje su dobili novog šefa. Brigu o prvom timu „stare dame“ preuzeo je Nenad Lalatović, koji je ove sezone beležio fantastične rezultate sa čačanskim Borcem, pa pristalice Voše s pravom očekuju da će slične uspehe ostvarivati i sa svojim novim timom.

Golman Vojvodine Nikola Perić već je imao priliku da sarađuje sa Lalatovićem, pa iz tog razloga zna i šta može da očekuje od njega.

– Imao sam tu čast i privilegiju da sarađujem sa trenerom Lalatovićem u Voždovcu i mislim da će nam on dosta pomoći u nastavku sezone. Zna kako da motiviše igrače i zato očekujem da će uspeti kod nas da probudi tu želju i glad za pobedama. Nadam se da će novine imati efekta i da ćemo početi da ostvarujemo bolje rezultate. U Borcu je pokazao kako zna da radi, pa priželjkujem da tako bude i kod nas – kaže Perić.

Na prethodnih nekoliko utakmica, on je dobio priliku da stane na gol Vojvodine, a navijači su se mahom pohvalno izrazili o njegovim nastupima, čak i na mečevima na kojima nisu mogli biti zadovoljni rezultatom koji je ekipa ostvarila.

– Mnogo mi znači to što sam dobio šansu i nadam se da sam je iskoristio. Sada želim da pružam još bolje partije, a svakako mi je drago i zbog toga što imam podršku navijača – ističe Perić.

Narednu priliku da pokaže svoj kvalitet, golman Vojvodine imaće u subotu u Ivanjici, gde crveno-bele očekuje meč 18. kola Super lige protiv Javora.

– Oni su izuzetno dobra, čvrsta i jaka ekipa, pogotovo kad igraju na domaćem terenu, gde mislim da nemaju nijedan poraz ove sezone. Međutim, ići ćemo tamo da odigramo najbolje što možemo i nadam se da ćemo ostvariti pozitivan rezultat – naglasio je Perić.

Utakmica između Javora i Vojvodine biće odigrana u subotu u Ivanjici, sa početkom u 13 časova.