Пионири Војводине (генерација 2006) освојили су 38. меморијални турнир „Стеван Нештицки“, који се од 1983. одржава сваке године у част трагично преминулог бившег фудбалера Војводине и члана прве шампионске генерације „старе даме“.

Овогодишњи турнир је свечано отворио в.д. председника ФК Војводина Драгољуб Самарџић, који се захвалио свима који су својим ангажманом допринели томе да турнир буде организован и ове године, упркос ванредним околностима изазваним корона вирусом.

У полуфиналу данашњег турнира, пионири Војводине су са убедљивих 5:0 победили екипу ТСЦ-а из Бачке Тополе, док је у другом полуфиналу Спартак победио ОФК Бачку резултатом 2:0. У финалу, Воша је резултатом 2:0 победила екипу Спартака, док је треће место припало тиму ОФК Бачке и то победом над екипом ТСЦ-а након бољег извођења пенала (2:2, 5:4).

За најбољег играча турнира проглашен је Марко Пеличић из Војводине, који је уједно био и најбољи стрелац са три постигнута гола. За најбољег голмана је изабран Вук Обрадов из ОФК Бачке, док је признање за најбољег тренера припало Недељку Бабићу из ФК Војводина. За најбољег играча са бројем шест (број који је у Војводини носио Стеван Нештицки) изабран је Марко Буљовчић из ФК Спартак.

Коначан пласман 38. меморијала „Стеван Нештицки“:

  1. Војводина
  2. Спартак
  3. ОФК Бачка
  4. ТСЦ