Pioniri Vojvodine (generacija 2006) osvojili su 38. memorijalni turnir „Stevan Nešticki“, koji se od 1983. održava svake godine u čast tragično preminulog bivšeg fudbalera Vojvodine i člana prve šampionske generacije „stare dame“.

Ovogodišnji turnir je svečano otvorio v.d. predsednika FK Vojvodina Dragoljub Samardžić, koji se zahvalio svima koji su svojim angažmanom doprineli tome da turnir bude organizovan i ove godine, uprkos vanrednim okolnostima izazvanim korona virusom.

U polufinalu današnjeg turnira, pioniri Vojvodine su sa ubedljivih 5:0 pobedili ekipu TSC-a iz Bačke Topole, dok je u drugom polufinalu Spartak pobedio OFK Bačku rezultatom 2:0. U finalu, Voša je rezultatom 2:0 pobedila ekipu Spartaka, dok je treće mesto pripalo timu OFK Bačke i to pobedom nad ekipom TSC-a nakon boljeg izvođenja penala (2:2, 5:4).

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Marko Peličić iz Vojvodine, koji je ujedno bio i najbolji strelac sa tri postignuta gola. Za najboljeg golmana je izabran Vuk Obradov iz OFK Bačke, dok je priznanje za najboljeg trenera pripalo Nedeljku Babiću iz FK Vojvodina. Za najboljeg igrača sa brojem šest (broj koji je u Vojvodini nosio Stevan Nešticki) izabran je Marko Buljovčić iz FK Spartak.

Konačan plasman 38. memorijala „Stevan Nešticki“:

  1. Vojvodina
  2. Spartak
  3. OFK Bačka
  4. TSC