Bogdan Planić

 

Štoper Vojvodine Bogdan Planić (24) izjavio je da očekuje tvrdu utakmicu protiv Mladosti u Lučanima i veruje da jedan gol može da odluči pobednika.

Fudbaleri Vojvodine ponovo su ušli u redovan takmičarski ritam. Prošle nedelje, oni su najpre imali dva slobodna dana, potom su ušli u jači rad od po dva puta dnevno, u subotu odigrali prijateljsku utakmicu protiv Rada, u nedelju ponovo odmarali, a od ponedeljka treniraju po jednom dnevno i u uobičajenom tempu se pripremaju za prvi naredni prvenstveni meč.

U rad sa ekipom, juče se uključio i štoper Bogdan Planić, koji je prethodno imao problema sa povredom.

– Od ponedeljka ponovo treniram zajedno sa ostalim saigračima. U prethodna tri-četiri dana, sa pomoćnim trenerima sam radio odvojeno od ekipe, ali sada sam ponovo na raspolaganju šefu stručnog štaba i spreman da konkurišem za sastav za meč u Lučanima – kaže Planić.

On je u Vojvodinu stigao pre dva i po meseca iz OFK Beograda i na utakmicama na kojima je dobio šansu prikazao je vrlo solidnu igru.

– Prethodna dva i po meseca su zaista bila fenomenalna. Atmosfera u ekipi je sjajna, rezultati su odlični, šef fantastično radi svoj posao, a i nova uprava je vrlo korektna. O Vojvodini kao klubu, stekao sam veoma lepo mišljenje i naravno, nadam se da će se tako i nastaviti, a najvažnije je da rezultati budu dobri kao do sada – ističe Planić.

Predstojećeg vikenda, crveno-bele očekuje gostovanje u Lučanima, a navijači se nadaju novoj pobedi „stare dame“.

– To je jedno od najtežih gostovanja u ligi, što zbog samog terena, što zbog kvaliteta ekipe Mladosti. Očekujem dosta tvrdu i neizvesnu utakmicu, u kojoj jedan gol može da presudi – rekao je Planić.

Meč između Mladosti i Vojvodine na programu je u nedelju u Lučanima, sa početkom u 17 časova.