…ali uz mnogo produktivniju igru pred protivničkim golom.
Bio bi ovo, po rečima šefa stručnog štaba Vojvodine Nebojše Vignjevića, u pojednostavljenom obliku, način da se savlada ekipa Novog Pazara. Trener Novosađana želi da njegov tim ponovi način igre prezentovan na prethodnoj utakmici protiv Rada, a to se pre svega odnosi na tečan  pas sa izraženom idejom i željom da se najkraćim putem stigne do protivničkog gola. Problem efikasnosti koji još uvek muči „crveno-bele“ trebao bi biti konačno biti rešen sprovođenjem ideje o većem broju igrača koji dolaze u završnicu napada.
Izuzev Marka Poletanovića koji je operisao meniskus svi igrači su na raspolaganju, a kako Vignjević nije bio impresioniran izdanjem „rezervista“ na prijateljskoj utakmici sa Radničkim iz Nove Pazove, očekuje se da će tim koji je nastupio u prethodnom kolu, početi i susret sa Novim Pazarom (uz mogućnost da Milan Bojović kao strter pojača oštricu napada).

Dejan Meleg, talentovani omladinac Vojvodine može da igra na svim pozicijama u napadu iz utakmice u utakmicu potvrđuje svoje visoke kvalitete. Po njegovim rečima, uz kvalitet koji nesporno poseduju igrači „crveno-belih“ neophodno je da svaki pojedinac ponaosob preuzme odgovornost i rezultat neće izostati.