obrazac-za-slike---vesti

 

 

Poslednje gostovanje fudbalera Vojvodine u sezoni za zalasku biće u srcu Šumadije, Kragujevcu. Pokazalo se do sada u bezbroj primera da „crveno-beli“ najkvalitetnije partije pružaju u susretima u kojima nemaju imperativ osvajanja bodova po svaku cenu. Stoga, nema razloga da tako ne bude i na utakmici protiv Radničkog 1923  kojem nad glavom visi Damoklov mač ispadanja iz JSL.
-„Znamo da su Radničkom bodovi neophodni kako bi sačuvao šansu za opstanak u društvu najboljih i stoga očekujemo da će na svom stadionu biti agresivni i sa puno motiva za pobedu. Dragoljub Bekvalac zna često da priredi iznenađenja naročito u fazama prekida pa na to moramo obratiti posebnu pažnju. Sa druge strane i mi imamo dobre motive da nastavimo sa pobedama jer u slučaju kiksa Crvene zvezde možemo doći u situaciju da se u nedelju protiv Beograđana borimo za drugu poziciju na tabeli koja bi nam donela kasniji nastup u kvalifikacijama za UEFA ligu Evrope, a samim tim i duži odmor u pauzi između dva prvenstva.
Što se tiče igračkog kadra, sigurno neće nastupiti Jokić koji se tek oporavio od povrede, Ađuru (operisao meniskus) i Trajković koji ima 4 žuta kartona. Njega će na mestu štopera  zameniti mladi Igor Vujačić.“

Ekipa Vojvodine u Kragujevac putuje danas u 16:00 časova, a utakmica se igra  na stadionu „Čika Dača“ u sredu 22. maja sa početkom u 17:00 časova.

http://youtu.be/btp4-pCGPbw