Фудбалери Војводине победили су екипу Горице резултатом 1:2 (0:2), у пријатељском мечу одиграном у Брежицама.

Пред око 20 гледалаца на стадиону Брежица, стрелци за Вошу били су Ђуричин у трећем и Саничанин у 30. минуту, док је једини погодак за Горицу постигао Матич у 89. минуту.

На овом мечу, екипе су наступиле у саставима:

Горица: Марјановић (од 60. Бичић) – Воларич (од 60. Коленц), Грудина (од 60. Матич), Великоња (од 60. Л. Маринич), Гулич – Осиђи (од 46. Асанте), М. Кавчић, Јермол (од 60. Лебан), Хоџић (од 46. Т. Кавчић)– Томичек (од 70. Смајлагић), Липушчек (од 46. А. Маринич).

Војводина: Роцков (од 46. Симић) – Стојковић (од 70. Лазаревић), Веселиновић (од 70. Ђурић), Саничанин, Деветак (од 70. Вучић) – Дринчић (од 70. Топић), Ђуришић (од 60. Милојевић) – Ђуричин (од 31. Нешковић), Бојић (од 70. Кокир), Винсент (од 60. Зукић) – Матић.

Већ у трећем минуту, Воша је дошла у вођство. Један противнички играч је грешком додао лопту до Винсента, који је проиграо Ђуричина, а он је изашао сам испред голмана и са десетак метара искоса послао лопту под пречку.

На нову прилику, чекало се до 19. минута, када је најпре Винсент одиграо пас до Бојића, а он му петом вратио лопту, након чега је Винсент шутирао са око 17-18 метара искоса, али је лопта отишла неколико центиметара ван оквира гола. Ипак, у 30. минуту, Воша је дошла до другог поготка.

Корнер за „стару даму“ је одлично извео Дринчић, а на првој стативи је високо скочио Саничанин и главом спровео лопту у мрежу.

Нова прилика за Војводину уследила је у првом минуту другог дела меча, када су Вошини фудбалери у чак два наврата имали одличну прилику да увећају своје вођство. Међутим, голман Марјановић је сјајно зауставио ударац најпре Бојића, а потом и Стојковића из шеснаестерца.

Још бољу прилику, Војводина је имала у 49. минуту после одличног дриблинга Винсента, који се ослободио свог чувара и послао лопту ка Матићу, а он је волеј ударцем са пет метара погодио пречку противничког гола.

На другој страни, Горица је прву шансу имала тек у 80. минуту и то након ударца Гулича са око 18 метра, али је лопта отишла поред стативе гола Симића, да би у 89. минуту словеначки тим ипак смањио резултат.

После корнера, у шеснаестерцу Војводине најбоље је скочио Матич и главом успео да постигне гол за свој тим.

До краја меча, више није било правих прилика, па је остало 1:2 за Војводину.