FK Vojvodina - srećna nova 2016. godina

 

Prodaja kalendara FK Vojvodina, od koje će sav prihod biti prosleđen u humanitarne svrhe, zvanično je počela.

Fudbalski klub Vojvodina odlučio je da tokom novogodišnjih i Božićnih praznika, kao i tokom čitave 2016. godine, pokrene kampanju “Odigraj srcem”, koja ima za cilj da promoviše humanitarne akcije i pomoć onima koji nisu u stanju da pomognu sami sebi. U saradnji sa društvom za razvoj i primenu psihologije i medija Odigos iz Novog Sada, odlučili smo da sav prihod od prodaje kalendara prosledimo za pomoć štićenicima Dečjeg sela iz Sremske Kamenice, Doma iz Veternika i dnevnog boravka za decu koja boluju od cerebralne paralize „Suncokret“ iz Novog Sada, kao i Gerontološkom zavodu koji brine o beskućnicima Novog Sada.

Kalendari se prodaju u prostorijama kompanije “Gigstix” u Pariskom magazinu (adresa Kralja Aleksandra 12, radno vreme od 9 do 19:30, subotom od 10 do 15) i Radio kafeu (adresa Svetozara Miletića 45, radno vreme od 8 do 23, petkom i subotom od 8 do 1), uz pomoć medijskog pokrovitelja ove akcije Radija 021. Na kalendaru se nalazi šaljiva fotografija fudbalera Vojvodine i slogan „Odigraj srcem“, kao poruka svima da kupovinom kalendara ujedno učine i humano delo. Cena je 300 dinara, a svako ko kupi kalendar istovremeno će dobiti ulaznicu za prvi prvenstveni meč prolećnog dela sezone, u kojem će Vojvodina na „Karađorđu“ dočekati ekipu Spartaka.

Fudbalski klub Vojvodina poziva sve svoje pristalice da kupovinom kalendara ukrase svoj kućni prostor sa šaljivom fotografijom Vošinih fudbalera, ujedno dobiju ulaznicu za utakmicu između Vojvodine i Spartaka na proleće i što je najvažnije – pomognu onima kojima je pomoć najviše potrebna, kako bi im barem novogodišnji i Božićni praznici protekli u sreći i radosti.

BUDI HUMAN – ODIGRAJ SRCEM!