Liga osnovnih škola Novog Sada

 

Tokom prethodna dva dana, na stadionu „Karađorđe“ igrani su kvalifikacioni mečevi u Ligi novosadskih osnovnih škola, projekta koji su zajedno pokrenuli fudbalski klub Vojvodina i Grad Novi Sad.

Na stadionu FK Vojvodina, u ponedeljak su počele utakmice kvalifikacija za Final Four turnir projekta Jedan za sve- Liga novosadskih osnovih škola. Prvog dana kvalifikacija utakmice su odigrali timovi 1. i 2. grupe, a timovi 3. i 4. grupe kvalifikacije su igrali u utorak, odnosno juče.

Među prekjučerašnjim učesnicima u finale su se plasirali timovi OŠ ,,Svetozar Marković Toza’’ , OŠ ,,Branko Radičević’’, OŠ ,,Marija Trandafil’’ i OŠ ,,Miloš Crnjanski’’.

Među jučerašnjim učesnicima u finale su se plasirali timovi OŠ ,,Prva vojvođanska brigada’’, ,,OŠ Petefi Šandor’’, OŠ ,,Jovan Popović’’ i OŠ ,,Vuk Karadžić’’.

Atmosfera tokom oba dana kvalifikacija bila je odlična, a svi timovi istakli su se poštovanjem fer-plej pravila igre i pokazali da prepoznaju vrednosti modernog fudbala, što potvrđuje i podatak da je dodeljen samo jedan žuti karton.

Danas će se sastati 5. i 6. grupa, a nakon odigranih utamica saznaćemo i ko su finalisti koji će se takmičiti na Final Four turniru u petak, 25. maja na stadionu Karađorđe.