prvi-trening

 

 

Fudbaleri Vojvodine počeli su pripreme za prolećni deo sezone. Većina aktuelnih prvotimaca odazvala se Šefu stručnog štaba Branku Babiću koji je tačno u 10:00 časova održao sastanak sa prvotimcima, a potom je odrađen i prvi trening.

Prozivci i treningu prisustvovali su : Srđan Žakula, Emil Rockov, Srđan Bečelić, Bojan Nastić, Nikola Leković, Igor Đurić, Nino Pekarić, Igor Vujačić, Srđan Babić, Radovan Pankov, Nemanja Radoja, Marko Poletanović, Janko Tumbasević, Nikola Popara, Mirko Ivanić, Milan Spremo, Enver Alivodić, Nebojša Kosović, Stojan Vranješ, Mijat Gaćinović, Jovan Stojanović, Sergej Milinković-Savić, Uroš Nenadović, Georgije Ilić i Miloš  Đorđević.

Opravdano odsutni su : Marko Kordić (smrtni slučaj u porodici) i Simon Vukčević (u potrazi za novim klubom do 15.01.2014.)

KOMPLETIRAN STRUČNI ŠTAB

Dolaskm (povratkom) kondicionog trenera Aleksandra Jankovića prvi stručnjak Vojvodine Branko Babić kompletirao je svoj stručni štab. Jankoviću će u radu pomagati Goran Bašić koji je do sada radio sa mlađim kategorijama „crveno-belih“.
Sastav stručnog štaba Vojvodine :

-Branko Babić                    Šef stručnog štaba

-Milan Kosanović                Trener

-Zoran Vasiljević                 Trener

-Saša Todić                        Trener golmana

-Aleksandar Janković           Kondicioni trener

-Goran Bašić                       Kondicioni trener

-Dr Borko Vukosav              Lekar ekipe

-Goran Marijan                    Fizioterapeut

-Nemanja Mijić                    Fizioterapeut

-Mr Ognjen krsmanović        Sekretar stručnog štaba

-Nemanja Jotanović             Ekonom

-Radivoje Jotanović              Ekonom

 

PRVI POTPISI

Konkurenciju za prvih 11 će u prolećnom delu prvenstva pojačati četvorica novih igrača koja su danas ozvaničila saradnju sa Vošom :

-Nino Pekarić (ugovor na 1,5 godinu)
-Jovan Stojanović (ugovor na 2 godine)
-Nikola Popara (ugovor na 2,5 godine)
-Uroš Nenadović (ugovor na 3 godine)

Jovan Stojanović je stigao kao najbolji strelac obrenovačkog Radničkog, vezista Nikola Popara iz Spartaka iz Subotice, napadač Uroš Nenadović i nekadašnji kapiten „crveno-belih“ Nino Pekarić iz Novog Pazara.

 

http://youtu.be/h5Of7PZLShw