Окупљањем и првим тренингом у ФЦ „Вујадин Бошков“ у Ветернику, фудбалери Војводине данас су почели припреме за нову сезону.

Услед чињенице да још увек није именован нови шеф стручног штаба, данашњи тренинг је водио помоћни тренер Немања Кртолица. Пре почетка тренинга, играче су у име клуба поздравили и обратили им се члан Управног одбора Душан Бајатовић, који је најавио да ће све обавезе према њима бити регулисане и испоштоване, односно генерални директор Дарко Јевтић, према чијим речима се може очекивати да Војводина новог шефа стручног штаба добије почетком наредне недеље.

На данашњем тренингу појавило се укупно 34 играча, при чему практично није било ни долазака, ни одлазака у односу на тим који је наступао у прошлој сезони. Са позајмице из Бечеја, у Војводину су се вратили везиста Александар Мирков и десни бек Марко Мандић, док су, након сезоне проведене у Кабелу, у редовима Војводине поново голман Вукашин Пилиповић и везисти Ђорђе Пантелић и Предраг Владић.

Због обавеза са омладинском (У-18) репрезентацијом Србије, данашњи тренинг пропустили су штопер Данило Митровић и везиста Драгољуб Савић, док су због повреда одсуствовали штопер Игор Јеличић и везиста Добрица Тегелтија, те су тако данас у ФЦ „Вујадин Бошков“ тренирали:

голмани: Емил Роцков, Никола Симић, Немања Тороман, Вукашин Пилиповић;

десни бекови: Аранђел Стојковић, Милан Лазаревић, Марко Мандић, Марко Бјековић;

леви бекови: Младен Деветак, Андреј Јаковљевић;

штопери: Даниел Граовац, Синиша Саничанин, Ранко Веселиновић;

задњи везни: Дамир Зломислић, Вук Митошевић, Мирко Топић, Александар Мирков, Немања Ахчин;

десна крила: Огњен Ђуричин, Дамјан Гојков, Предраг Владић, Кристијан Живковић;

лева крила: Немања Милојевић, Езе Винсент, Ђорђе Пантелић;

офанзивни везни: Милан Ђурић, Александар Месаровић, Никола Срећковић, Михајло Нешковић, Дејан Зукић;

нападачи: Бојан Матић, Секу Коне, Никола Гајић и Милан Видаков.

Почетком идуће седмице планиран је одлазак фудбалера Војводине на Златибор, а до тада, црвено-бели ће радити и тренирати у свом ФЦ „Вујадин Бошков“ у Ветернику.