DSC_0046

 

 

Novi šef stručnog štaba Vojvodine Marko Nikolić sa saradnicima : Radojem Smiljanićem (prvi pomoćnik), Bojanom Leontijevićem (drugi pomoćnik), Goranom Basarićem (kondicioni trener) i Sašom Todićem (trener golmana) izveo je ekipu novosadskih „crveno-belih“ na prvi trening čime su zvanično započele pripreme za novu sezonu. Igrači su potom odradili uobičajni lakši trening kao uvod za ono što ih očekuje u periodu do prve zvanične takmičarske utakmice u okviru kvalifikacija za UEFA Ligu Evrope  koja će se igrati 04. Jula.
Ponedeljak i utorak su predviđeni za medicinska testiranja, a ekspedicija Vojvodine će u sredu 19. Juna otputovati na Zlatibor gde će trenirati narednih 10 dana. Novosađani će prva 3 dana biti smešteni u hotelu „Palisad“, a potom će se preseliti u hotel „Dunav“ u kojem će ostati do povratka u Novi Sad. Tokom boravka na najlepšoj srpskoj planini, ekipa ojvodine će uz svakodnevne treninge odigrati i dve kontrolne utakmice, 26. i 29. juna. Prvi protivnik biće im selekcija sastavljena od igrača iz užičkog okruga dok će drugi rival biti ekipa Zvijezda iz Gradačca član Premijer lige BiH koju sa klupe predvodi bivši trener kadeta Vojvodine i trebinjskog Leotara, Vlado Gaćinović.

Marko Nikolić je napomenuo da je retka privilegija baviti se fudbalom i stoga će od svojih igrača tražiti maksimalnu disciplinu, veliki i posvećen rad, drugarsku atmosferu i kako je naglasio : „Da svi sa osmehom ulaze na kapiju fudbalskog centra i budu srećni igrajući fudbal u Vojvodini. Tek ako se ti uslovi ispune, možemo očekivati dobre rezultate.“

SPISAK PRVOTIMACA

Šef stručnog štaba Vojvodine obelodanio je spisak prvotimaca na koje računa za narednu sezonu :

Marko Kordić, Srđan Žakula, Miroslav Vulićević, Bojan Nastić, Branislav Trajković, Igor Đurić, Igor Vujačić, Milovan Petrić, Naemeka Ađuru, Marko Poletanović, Nemanja Radoja, Vuk Mitošević, Stojan Vranješ, Nebojša Kosović, Mirko Ivanić, Enver Alivodić, Milan Spremo, Mijat Gaćinović, Oumaru Abubakar, Georgije Ilić, Nemanja Bilbija, Petar Škuletić i Eduardo Fiero

Prvom treningu iz opravdanih razloga nisu prisustvovali Oumaru Abubakar, Marko Poletanović i Eduardo Fiero. Poletanović će se svojim saigračima pridružiti sutra dok, prema rečima Marka Nikolića, Abubakar i Fiero treba da se ekipi priključe 24. Juna.
Kako nam je potvrdio sportski direktor Saša Drakulić, u naredna dva tri dana u Vojvodinu treba da pristigne nekoliko pojačanja pa će time ekipa  biti kompletirana.

http://youtu.be/sNPAT5RO9lg

http://youtu.be/fVrI4muMrZo