Радови у вези са постављањем нове траве на стадиону „Карађорђе“, који су били најављени у претходном периоду, данас су званично почели. Обнављање терена на „Карађорђу“ представља само део акције подржане од стране Фудбалског савеза Србије и УЕФА, којом је предвиђено да нова трава буде постављена на већи део суперлигашких стадиона у Србији, те је фудбалски клуб Војводина један од последњих клубова у нашој земљи који ће нову сезону дочекати са бољим и квалитетнијим тереном. Ипак, рок за завршетак радова је прецизно утврђен, те је потпуно извесно да ће „стара дама“, већ на премијерној првенственој утакмици против Мачве, наступити на одлично припремљеном терену стадиона „Карађорђе“.

Почетку радова данас је присуствовао и генерални директор ФК Војводина Душан Бајатовић, који је обишао терен и лично се уверио у оно што ће током наредних дана бити рађено на „Карађорђу“, искористивши притом прилику да радницима пожели срећан и успешан рад. Он је изразио наду и очекивање да ће, баш као и терен, и Војводина као клуб у наредној сезони бити неупоредиво боља него што је била, те да ће остваривати резултате за понос и радост својих навијача.

Замена траве и практично постављање новог терена на „Карађорђу“ представља само почетак великих инфраструктурних улагања ФК Војводина, с обзиром на то да је у плану и озбиљно реновирање ФЦ „Вујадин Бошков“, а такође, већ крајем ове године, очекује се и почетак радова на изградњи новог стадиона „Карађорђе“, који би испуњавао све највише светске стандарде и налазио се на истом месту на којем симпатизери „старе даме“ гледају и подржавају свој тим још од далеке 1924. године.