obrazac-za-slike---vesti

 

 

 

Dva dana odmora, nakon povratka ekipe iz Beleka, protekla su za tren oka i fudbaleri „crveno-belih“, vratili su se radnim obavezama. Današnji trening održan je po lepom i sunčanom danu, nakon koga su prvotimci imali zajednički ručak.

Posle uvodnog dela i zagrevanja, Šef stručnog štaba Vojvodine, Zoran Marić, podelio je prvotimce u dve grupe, koje su odvojeno radile na terenu sa veštačkom podlogom i teretani. Prema rečima prvog trenera, Milana Kosanovića, u poslednjih 6 dana, koliko fudbalere Vojvodine deli do starta prolećnog dela prenstva, intenzitet rada će biti mnogo niži, kako bi igrači što svežiji dočekali prvu prvenstvenu utakmicu. Od danas, treninzi će se obavljati jedan put dnevno i to u prepodnevnim terminima.

POVREĐENI ASANI I MERI

Što se tiče zdravstvene situacije, trenutno su van stroja : Elmir Asani, koji vuče povredu skočnog zgloba još iz Turske i novajlija Džon Meri. Kamerunac je pre nekoliko dana na treningu, zaradio snažan udarac ispod levog kolena. Obojica igrača su pod terapijama i rade po posebnom režimu.
Podsećamo da se, pre samog polaska na pripreme, teže povredio Darko Puškarić, koji će, najverovatnije, propustiti celu prolećnu polusezonu.

KOKIJA, DOBAR ĐAK IZ SRPSKOG

Treći Gruzijac (nakon Hucišvilija i Merebašvilija) u redovima Vojvodine, David Kokija, za kratko vreme, stekao je nepodeljene simpatije svojih saigrača, članova stručnog štaba i zaposlenih u klubu. Večito nasmejan, mladi reprezentativac Gruzije, trudi se svim silama da, što pre savlada srpski jezik. Očigledno je da mu učenje našeg jezika dobro ide, jer već, u dobroj meri, komunicira sa okolinom.

GENERALKA SA PROLETEROM NA „KARAĐORĐU“ ?

Generalnu probu pred početak prolećnog dela prvenstva, fudbaleri Vojvodine, imaće u utorak. Kao što je od ranije poznato, protivnik „crveno-belima“, biće gradski rival, proleter sa Slane bare. Prema planu, utakmica je trebalo da se odigra na terenu u FC „Vujadin Boškov“, ali se ozbiljno razmišlja o opciji da se „generalka“ ipak odigra na stadionu „Karađorđe“.
Odluka o mestu odigravanja utakmice Vojvodina-Proleter, biće poznata u toku sutrašnjeg dana. Termin početka susreta, ostaje isti, 13:30 časova.