Прошло је више од половине припрема фудбалера Војводине у Словенији. У Термама Чатеж, познатом бањском комплексу у овој земљи, црвено-бели вредно тренирају и раде на постизању што боље форме пред почетак првенства, а шеф стручног штаба Ненад Лалатовић полако тражи стартну поставу за прво коло Супер лиге и премијерни меч против Мачве.

С тим у вези, на данашњем тренингу били су поштеђени играчи од којих се очекује да одиграју свих 90 минута у сутрашњој пријатељској утакмици против Кршког, док су сви преостали фудбалери изашли на терен и трудили се да испуне све захтеве које су пред њих поставили чланови стручног штаба.

Изузетак је једино повређени Немања Човић, који је, у друштву клупског возача Душка Петрића, данас отпутовао назад за Нови Сад, како би могао да уради магнетну резонанцу колена и утврди прецизан степен повреде, па самим тим и даљи ток њеног лечења. Извесно је да се он неће ни враћати у Словенију, већ ће у Новом Саду сачекати своје клупске другове и укључити се у рад чим му то здравствено стање буде дозволило.

Екипа Војводине ће данас поподне имати нови тренинг, а сутра је предвиђена утакмица против словеначког друголигаша Кршког. Након тог меча, црвено-бели ће до краја припрема одиграти још један меч и то против још једног словеначког друголигаша Горице, што ће им бити генерална проба пред почетак нове сезоне.