Prošlo je više od polovine priprema fudbalera Vojvodine u Sloveniji. U Termama Čatež, poznatom banjskom kompleksu u ovoj zemlji, crveno-beli vredno treniraju i rade na postizanju što bolje forme pred početak prvenstva, a šef stručnog štaba Nenad Lalatović polako traži startnu postavu za prvo kolo Super lige i premijerni meč protiv Mačve.

S tim u vezi, na današnjem treningu bili su pošteđeni igrači od kojih se očekuje da odigraju svih 90 minuta u sutrašnjoj prijateljskoj utakmici protiv Krškog, dok su svi preostali fudbaleri izašli na teren i trudili se da ispune sve zahteve koje su pred njih postavili članovi stručnog štaba.

Izuzetak je jedino povređeni Nemanja Čović, koji je, u društvu klupskog vozača Duška Petrića, danas otputovao nazad za Novi Sad, kako bi mogao da uradi magnetnu rezonancu kolena i utvrdi precizan stepen povrede, pa samim tim i dalji tok njenog lečenja. Izvesno je da se on neće ni vraćati u Sloveniju, već će u Novom Sadu sačekati svoje klupske drugove i uključiti se u rad čim mu to zdravstveno stanje bude dozvolilo.

Ekipa Vojvodine će danas popodne imati novi trening, a sutra je predviđena utakmica protiv slovenačkog drugoligaša Krškog. Nakon tog meča, crveno-beli će do kraja priprema odigrati još jedan meč i to protiv još jednog slovenačkog drugoligaša Gorice, što će im biti generalna proba pred početak nove sezone.