obrazac-za-slike-vesti-najava

 

 

 

Sutra se nakon zimske pauze podiže zavesa na superligaškim terenima. Utihnuće konačno vesti o „dobro odrađenim pripremama“,  i srpski timovi krenuće u borbu za titulu, Evropu i opstanak, kako ko. Vojvodina na otvaranju drugog dela sezone gostuje kod, za nju, uvek neugodnog Donjeg Srema, tima koji se grčevito bori za opstanak u društvu najboljih. Upravo zbog svega navedenog, zadatak za četu Branka Babića neće biti ni malo lak. Biće potrebno uložiti maksimum truda, znanja, discipline i zalaganja da bi se sa „Suvače“ doneli bodovi.
Ekipa „crveno-belih“ pretrpela je tokom zimske pauze korenite promene počevši od potpuno novog stručnog štaba pa sve do drastično izmenjenog igračkog kadra.

-Veoma sam radoznao kako će moji igrači odigrati prvu utakmicu jer kao što je iz prakse poznato postoji velika razlika između pripremnih i takmičarskih susreta.
Tim smo uglavnom definisali tokom proteklih par dana i za mene je najvažnije igrači izađu na teren bez ikakvog straha i kompleksa. Ono što nam treba to je malo vremena da ekipa dođe do nivoa koji smo zacrtali, a to je da svi zajedno imaju dovoljno ambicije, volje i znanja da ubrzo igramo jedan dopadljiv, napadački fudbal. Imamo dosta mladih igrača koji još uvek ne mogu nositi sav teret takmičenja ali evidentno je da imaju volju i to me raduje. Ja ću ih uvek zaštititi što se tiče rezultata ako u njima prepoznam sve navedeno.
Sve protivnike respektujemo i pre svega poštujemo ali ipak najviše cenimo sami sebe. Poznato mi je da je Vojvodina u dosadašnjim susretima teško izlazila na kraj sa Donjim Sremom ali se nadam da uzimajući u obzir naš novi tim tog kompleksa više neće biti.
Izuzimajući Nastića i Poletanovića koji odrađuju kartone iz jesenjeg dela prvenstva, svi ostali igrači su spremni za susret.-zaključio je Šef stručnog štaba Vojvodine Branko Babić.

http://youtu.be/6cqAcpijyrw