Pod državnom zastavom

 

Golman Vojvodine Marko Kordić dobio je poziv selektora mlade reprezentacije Crne Gore Mojaša Radonjića za utakmice protiv Belgije i Poljske.

Narednog vikenda, u nacionalnim šampionatima širom Evrope neće se igrati utakmice redovnog prvenstvenog kola, pošto će se igrati mečevi kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji, a mlade selekcije će nastupati u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Poljskoj. Naravno, odigraće se i veliki broj prijateljskih susreta.

Posle jučerašnje pobede nad Metalcem, fudbaleri Vojvodine su od šefa stručnog štaba Nenada Lalatovića dobili dva slobodna dana, a sa treninzima i to po dva puta dnevno nastaviće u sredu. Međutim, to neće važiti za golmana Marka Kordića, koji je ponovo dobio poziv u mladu reprezentaciju Crne Gore.

Mlada reprezentacija Crne Gore (Marko Kordić)

Golman Vojvodine Marko Kordić dobio je poziv selektora mlade reprezentacije Crne Gore Mojaša Radonjića za meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Belgije i prijateljski meč sa Poljskom. U poslednjem kolu grupe 1 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, Crna Gora će sedmog oktobra u Nikšiću, sa početkom u 18:45 časova, dočekati selekciju Belgije, ali taj meč neće imati takmičarski značaj za domaćina, koji će kvalifikacije svakako završiti na trećem mestu u grupi. Nakon toga, Crna Gora će 10. oktobra od 17:30 časova gostovati u Gdanjsku, gde će odigrati prijateljski meč sa domaćinom predstojećeg Evropskog prvenstva – Poljskom.