Plakat za meč Srbija - Italija

 

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije danas će se sastati sa selekcijom Italije u okviru četvrtog kola grupe 2 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije danas igra važan meč u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. U četvrtom kolu grupe 2, rival „orlićima“ na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu biće selekcija Italije, izuzetno snažan i kvalitetan sastav, koji poput naših momaka računa na plasman na završni turnir.

Sa tri ubedljive pobede u prethodna tri kola, ekipa Tomislava Sivića zabeležila je maksimalan učinak u dosadašnjem delu takmičenja i time apsolutno zaslužila podršku navijača na večerašnjem meču protiv „azura“, koji počinje u 18:30 časova.

Ulaznice po ceni od 400 (zapad), 300 (istok) i 200 dinara (sever) mogu da se kupe u svim poslovnicama kompanije „GIGS TIX“, a od 12 časova moći će da se kupe i na blagajnama stadiona „Karađorđe“.

Fudbalski klub Vojvodina koristi ovu priliku da pozove sve svoje navijače, kao i sve ljubitelje fudbala da večeras dođu na stadion i podrže mladu reprezentaciju naše zemlje da ostvari još jednu pobedu i tako se još više približi plasmanu na veliko takmičenje.

Tabela:

1. Italija 9

2. Srbija 9

3. Irska 9

4. Slovenija 9

5. Andora 3

6. Litvanija 0