Zoran Šćepanović

 

Fudbalski klub Vojvodina je dobio najveće pojačanje u letnjem prelaznom roku. Nakon dugog perioda bez generalnog sponzora danas je u prisustvu predsednika Kluba gospodina Zorana Šćepanovića i gospodina Dragoljuba Zbiljića vlasnika Energotehnike Južna Bačka potpisan dvogodišnji ugovor o generalnom sponzorstvu.

Danas je Fudbalski centar Vujadin Boškov u Veterniku bio domaćin velikom broju prijatelja fudbalskog kluba Vojvodine koji su prisustvovali potpisivanju dvogodišnjeg Ugovora o generalnom sponzorstvu između FK Vojvodina i Energotehike Južna Bačka.

Potpisnici Ugovora, predsednik Kluba gospodin Zoran Šćepanović i gospodin Dragoljub Zbiljić,  vlasnik Energotehnike Južna Bačka najavili su brojne projekte na daljoj konsolidaciji FK Vojvodina i njegovom daljem razvoju.

Predsednik FK Vojvodina Zoran Šćepanović je pri potpisivanju Ugovora istakao zadovoljstvo da jedan ovako renomirani privrednik želi da ulaže u Klub i da će ovaj potez biti najveće pojačanje u ambicijama da se unapredi funkcionisanje Kluba kao i da će sve strukture kluba biti otvorene za transfer pobedničke eneregije, znanja i iskustava Energotehnike Južna Bačka.

Osim FK Vojvodine logo novog sponzora na dresu će nositi i Proleter sa Slane Bare tako da će se znak novog generalnog sponzora videti širom Srbije na utakmica Superlige Srbije kao i na utakmicama Prve lige Srbije.

Dragoljub Zbiljić vlasnik Energotehnike Južna Bačka ovom prilikom je naglasio da je partnerstvo sa FK Vojvodinom za ovu kompaniju više od sponzorstva i da je kompanija od svog osnivanja posvećena ne samo vrhunskim rezultatima već i negovanju zdravih vrednosti. U tom smislu Energotehnika Južna Bačka će zajedno sa Vojvodinom pokretati i podržavati akcije usmerene na najmlađe sugrađane i Omladinsku školu jer konačna ambicija kompanije je da kroz podržavanje sporta aktivno učestvuje u izgradnji novih zdravih generacija.

Takođe naglasio je da je ovo prvi korak, da kompanije Energotehnika Južna Bačka želi da dvogodišnji ugovor posmatra samo kao prvu fazu u ostvarenju zajedničkih ciljeva i da kao vlasnik kompanije koja se uspešno takmiči i na zapadnoevropskom tržištu zna šta je potrebno za uspeh i da osim podrške u ostvarenju najviših takmičarskih ciljeva Kluba za Energotehniku Južna Bačka poseban izazov vidi u daljoj izgradnji odnosa sa svim sugrađanima.

Ovom prilikom je objavljeno i da je gospodin Dragoljub Zbiljić imenovan za predsednika Poslovnog kluba FK Vojvodina koji će u najkraćem periodu zauzeti svoje mesto u organima Kluba i njegovom funkcionisanju.