obrazac-za-slike---vesti

 

 

Utakmica XIX kola JSL u kojoj fudbaleri Vojvodine na svom stadionu dočekuju ekipu Donjeg Srema dolazi nakon polufinala Kupa Srbije i najboljeg izdanja „crveno-belih“ u tekućoj sezoni. Razlog više da se dobra igra i rezultat ponove u susretu sa čvrstom i organizovanom ekipom iz Pećinaca.
-„Ponavljanje je u fudbalu formula za uspeh pa tako, ukoliko želimo da nastavimo niz i na pauzu odemo u dobroj atmosferi, moramo ponoviti igru, koncentraciju i sve ono dobro što nas je krasilu u utakmici sa OFK Beogradom.
To ni malo neće biti lako jer je ekipa Donjeg Srema izuzetno organizovan sastav naročito u fazi odbrane iz koje se vrlo brzo transformiše i prelazi u nimalo naivne kontanapade. Svakako da ćemo morati da na taj segment igre protivnika obratimo posebnu pažnju.
Kadrovska situacija nameće nam i neke promene u sastavu tima, pre svega bićemo oslabljeni neigranjem Alivodića (žuti kartoni) i Radoje (reprezentacija).
Takođe smo planirali da utakmicu od prvog minuta započne i Bojan Nastić, međutim u međuvremenu se povredio pa još sa sigurnošću ne možemo reći da li će biti spreman za sutrašnji okršaj.
Želja nam je da na tribinama stadiona „Karađorđe“ bude što više navijača mada smo svesni činjenice rane satnice početka susreta. Sigurni smo da će nas svi oni koji dođu podržati i da ćemo se na kraju svi zajedno radovati pobedi.“-istakao je šef stručnog štaba Vojvodine Nebojša Vignjević.

POLETANOVIĆ : KVALITET JE NA NAŠOJ STRANI

-„Sigurno je da smo kvalitetnija ekipa od Donjeg Srema ali to mora da se i pokaže na terenu. Spremni smo da damo sve od sebe kako bi obradovali svoje navijače koje ovim putem pozivam da kao i do sada budu naš 12-ti igrač“