DSC_0006

 

 

Formula uspeha u narednom duelu  sa OFK Beogradom više je nego jasna za trenera Vojvodine Nebojšu Vignjevića.
Velike filozofije nema pa tako prvi strateg Novosađana smatra da je jedini put do druge pobede nad „romantičarima“ u sezoni ponavljanje igre iz utakmice  polufinala kupa.
-„Ukoliko želimo, a ta činjenica je nepobitna, da nastavimo niz pobeda i savladamo čvrstu ekipu sa Karaburme, potrebno je da sutrašnjoj utakmici priđemo onako kako smo to uradili u prvom polufinalnom susretu Kupa Srbije. Ne zavaravamo se da će to biti lako jer OFK Beograd u svojim redovima ima sjajne pojedince u liku Grbića, Trivunovića, Jovanovića …

Mnogi su kritikovali ekipu „romantičara“ da je u prošlom susretu sa nama igrala slabo. Uopšte se ne slažem sa takvom konstatacijom. Nije OFK Beograd igrao slabo nego smo mi igrali dobro. Ukoliko ne ponovimo tako nešto i sutra bićemo u grdnom problemu. Beograđani, siguran sam, imaju veliku želju da nam se revanširaju za poraz.
Jako je teško neutralisati sjajne individualne kvalitete igrača OFK Beograda i samo ako u toj nameri uspemo možemo se nadati pobedi. Ponavljam se, ali ću opet reći da uz odlične pojedince ekipa sa Karaburme ima jednog od najboljih trenera u Srbiji koji zna da „namesti“ tim pa će shodno tome naš zadatak biti još teži. Ipak, smatram da smo, uzevši sve u obzir, kvalitetniji od našeg rivala i nadam se pobedi.
Kadrovska situacija je povoljna, nema težih povreda niti kazni pa će stručni štab na raspolaganju imati kompletan igrački pogon, uključujući i Saleta Kataija koji se oporavio od lakše povrede.

Pomoć navijača nam je potrebna i očekujem da će oni kao i do sada napraviti sjajnu atmosferu i „odraditi“ svoj deo posla.