DSC_0007

 

 

Nakon odlične predstave i vredne pobede u Užicu gde su na kraju utakmice ispraćeni aplauzom objektivne domaće publike pred fudbalerima Vojvodine nalazi se zadatak da nešto slično ponove i na svom terenu. U goste im dolazi ekipa OFK Beograda koja je se na iznenađenje svih bori za goli superligaški život.

-Žao mi je što se OFK Beograd nalazi u takvoj situaciji da sterpi za opstanak ali takav je fudbal. „Romantičari“ u svojim redovima imaju nekoliko interesantnih mladih igrača koji će sasvim sigurno u budućnosti ostaviti ozbiljan trag u evropskim okvirima. Očekuje nas sigurno jako zanimljiva i dobra utakmica, a mi smo u obavezi da našim navijačima prikažemo lep fudbal. Nemamo problema sa žutim kartonima, a jedina dva igrača koji još uvek nisu u konkurenciji su Puškarić i Gaćinović-kaže Branko Sosa Babić.

SLAVLJENIK STOJANOVIĆ OBEĆAVA POBEDU

Najzapaženiji igrač utakmice u Užicu, napadač Jovan Stojanović danas puni 22 godine. Slavljenik očekuje uzbudljiv susret u kojem baš kao i svi njegovi klupski drugovi, želi pobedu. Kako tvrdi, atmosfera u ekipi je odlična pa se nada da će se posle utakmice uz njegov i rođendan Srđana Babića (sutra puni 18) proslaviti i trijumf nad cenjenim rivalom.

Utakmica Vojvodina-OFK Beograd na programu je u utorak, 22. 04. 2014. sa početkom u 15:00 časova uz TV prenos na RTV.