Antalija, 04. Feruar 2013.

Za razliku od jutrošnjeg, popodnevni trening fudbalera Vojvodine u sportskom centru „Ismail Gekček“ protekao je u nešto lakšem ritmu. Stručni štab „otpustio je papučicu gasa“ pa je oko sat vremena proteklo uglavnom u zanimljivim igrama s loptom. Igrači su najviše vremena proveli u igri takozvanog nožnog tenisa (širokim novosadskim masama poznatog sa Štranda) u kojem je viđeno nekoliko zaista atraktivnih poteza, pre svih Aleksandra Kataija koji je demonstrirao svoje umeće u izvođenju „makazica“ što je propraćeno aplauzima na otvorenoj sceni.
Ipak, salve smeha i (doslovno) padanje po terenu izazvala je vežba u kojoj grupa igrača vrti jednog člana oko svoje ose sve dok mu se dobrano ne zavrti u glavi. Nakon toga, nesrećnik mora da šutira sa 16 metara u prazan gol. Osim Pavlovića koji je na opšte oduševljenje pogodio mrežu i donekle Kataija (stativa), svi ostali su šutirali daleko pored gola. Erupciju smeha izazvao je, ko bi drugi, nego najpozitivniji lik u ekipi Naemeka Ađuru. Popularni Đura se zaleteo ka lopti, a potom totalno dezorjentisan, promašio je i stropoštao se na travu.

SPREMO, JOKIĆ  I DELETIĆ LAKŠE POVREĐENI

Današnje rad prošao je bez Đorđa Jokića koji je zadobio jak udarac na utakmici protiv Krila Sovjetov. Sličan problem imaju Milan Spremo i Miloš Deletić koji su popodne samo lagano trčkarali.