Председник ФК Војводина Драгољуб Самарџић и председник Секције ветерана и члан Вошине прве шампионске генерације Васа Пушибрк, данас су поставили венац на спомен плочу у Темеринској улици, број 12, у Новом Саду, где је на данашњи дан основан ФК Војводина.

У присуству бивших играча, навијача и представника медија, председник Драгољуб Самарџић подсетио је на величину и вредности фудбалског клуба Војводина.

– Поштовани пријатељи клуба, данас обележавамо 108 година фудбалског клуба Војводина. Опште је познато да је Војводина најстарији грађански фудбалски клуб у нашој земљи и ми се поносимо тиме. Дужност свих нас у клубу је да на најбољи могући начин презентујемо вредности Војводине и да покажемо колико волимо овај клуб. Наша жеља је да се ујединимо и да наставимо да чувамо Војводину онако како су је сви наши претходници очували свих ових година и да нашим поколењима оставимо са истим тим вредностима, нашу праву Вошу. Захваљујем свима који су данас дошли и овом приликом позивам све присутне да пред утакмицу одамо почаст на споменику оснивача нашег клуба Косте Хаџија, човека који је имао визију и који је успео да створи ову нашу велику Војводину – рекао је председник Воше Драгољуб Самарџић.