FK Vojvodina u novim dresovima-mala

 

U Fudbalskom centru „Vujadin Boškov“, uz prisustvo većeg broja gostiju, danas su ugovor o saradnji potpisali FK Vojvodina i kompanija „Sport vižn“, zastupnik poznatog brenda „Umbro“. U narednoj sezoni Novosađani će nositi opremu „Umbro“, pa je, uz vezivanje novosadske „Stare dame“ za poznati internacionalni brend, obavljena i promocija novih dresova, a „manekeni“ su bili prvotimci Vojvodine.

U ime crveno-belih potpis na ugovor stavio je direktor kluba Aleksandar Dunđerski, dok je isti papir, u ime „Sport vižna“, parafirala direktorica marketinga ove kompanije Anja Dmitrović.

– Čast mi je i zadovoljstvo što se FK Vojvodina ovim činom pridružuje poznatim evropskim klubovima koji već igraju u „Umbro“ opremi – rekla je Anja Dmitrović. – Tu mislim na engleske premijerligaše poput Vest Hema i Evertona, holandski PSV Ajndhoven, francuske ekipe Nant i Lens i mnoge druge, kao i na veći broj reprezentacija, među kojima je i srpska. Ovaj brend posvećen je fudbalu, a novi dres Vojvodine, urađen u retro stilu, inspirisan je prvom šampionskom generacijom novosadske ekipe iz 1966. godine. Nadam se da će i današnji crveno-beli fudbaleri, noseći „Umbro“ opremu, krenuti stazom novih uspeha, kao što su njom išli i reprezentativci Srbije do 20 godina, koji su na Novom Zelandu postali šampioni sveta.

U ime superligaša iz Novog Sada prisutnima se obratio direktor Vojvodine Aleksandar Dunđerski, koji je rekao:

– Imam izuzetno zadovoljstvo da u ime FK Vojvodina potpišem ovaj ugovor. Ovim činom dobijamo dobro poznatog internacionalnog partnera. Ugovor s priznatim brendom „Umbro“, ubeđen sam u to, označava početak dugoročne i obostrano uspešne saradnje.