Miljan Dobrilović i Dušan Grujić

 

Fudbalski klub Vojvodina i škola fudbala „Tika-taka“ iz Subotice potpisali su ugovor o saradnji, po kojem će se ŠF „Tika-taka“ baviti skautingom i predlaganjem igrača za dolazak u omladinsku školu „Ilija Pantelić“.

Fudbalski klub Vojvodina iz dana u dan nastavlja da ulaže i unapređuje rad svoje omladinske škole. Posle potpisivanja ugovora sa „JJP“ grupom, po kojem je japanski trener Rio Sakai došao na jednogodišnje stažiranje u FK Vojvodina, danas je potpisan ugovor i sa školom fudbala „Tika-taka“ iz Subotice.

Prema rečima direktora omladinske škole „Ilija Pantelić“ Dušana Grujića i direktora i trenera ŠF „Tika-taka“ Miljana Dobrilovića, fudbalski klub Vojvodina i škola fudbala „Tika-taka“ pronašli su zajednički interes u vidu razvoja sportsko-vaspitnog rada sa decom, odnosno treniranja mladih fudbalera sa ciljem njihovog što kvalitetnijeg rada i razvoja.

U ime FK Vojvodina, ŠF „Tika-taka“ će obavljati poslove skautinga, odnosno privlačiti, okupljati i predlagati igrače za dolazak u omladinsku školu „Ilija Pantelić“.

Ugovor o saradnji potpisan je na godinu dana.