potpisivanje-mala

 

 

Danas je potpisan sponzorski ugovor između predstavnika renomirane italijanske kompanije „Sparco“ i FK Vojvodina. Paraf na ovaj ugovor stavili su Zoran Šćepanović, predsednik FK Vojvodina i predstavnik kompanije, direktor marketinga „Sparca“ Marko Falaguerra. Potpisivanju je prisustvovao i  gospodin Umberto, iz konsalting firme „Studio Catarraso“, koje je posredovala u ovom poslu. „Sparco“ se, inače, bavi proizvodnjom sedišta za luksuzne automobile poput „Laborginija“ i „Ferarija“, a, između ostalog, pravi i sedišta za sportske dvorane i stadione.

– Iako je rok za isporuku bio do kraja godine, na moje insistiranje nova sedišta za rezervne igrače i delegate na stadionu „Karađorđe“ mogli bismo da dobijemo već početkom septembra – odmah po potpisivanju ugovora rekao je Zoran Šćepanović. – Tada ćemo već biti u punom ritmu odigravanja utakmica, a i susret kvalifikacija za EP između Srbije i Jermenije igraće se u Novom Sadu, pa bi bilo lepo da ga dočekamo s novim sedištima.

Direktor FK Vojvodina Aleksandar Dunđerski je dodao:

– Sponzorstvo podrazumeva opremanje stadiona „Karađorđe“ novim klupama za rezervne igrače i za delegate i to po najvišim svetskim standardima. Ovo je, nadamo se i verujemo, prva italijanska kompanija koja je prepoznala opravdanost ulaganja u naš klub i koja je vezala svoj brend uz nas. To je samo prvi korak i nadamo se da će se obim međusobne saradnje vremenom podizati, odnosno da će ova kompanija biti pokretač i za druge italijanske firme da dođu u Srbiju i ulažu i u naš klub, ali i u naš grad.