Фудбалски клуб Војводина данас је ангажовао још једно велико појачање у овом прелазном року. Потписивањем уговора на две плус једну сезону, сарадњу са „старом дамом“ српског фудбала озваничио је нападач Немања Човић (28), прошле сезоне капитен и најбољи играч Пролетера из Новог Сада, уједно и званично најбољи фудбалер на територији АП Војводина у 2018. години по избору Фудбалског савеза Војводине, који ће тако по други пут у каријери носити пола бели, пола црвени дрес Војводине.

Немања Човић је рођен 18. јуна 1991. године у Новом Саду, а сениорску каријеру је почео у редовима  новосадског Пролетера. Потом је, у првом делу сезоне 2011/12, на кратко био члан првог тима Војводине, а касније је наступао још за Спартак, Доњи Срем, Спартак Семеј (Казахстан), Шахтјор Солигорск (Белорусија), Минск (Белорусија) и ПАС Ламију (Грчка), да би у претходних годину и по дана поново носио дрес Пролетера, за који је у том периоду одиграо 48 утакмица, постигао 17 голова и забележио две асистенције.

Навијачима Војводине посебно је у сећању остао сјајан погодак који је постигао баш против Воше у плеј-офу прошле сезоне, када је са око 25 метара савладао голмана Роцкова и тако донео минималну победу свом тадашњем тиму.

Очекује се да ће се Немања Човић врло брзо прикључити својим новим саиграчима на припремама у словеначким Термама Чатеж и тако појачати конкуренцију у нападу црвено-белих.