si. babić3-sajt

 

Večeras je FK Vojvodina potpisao ugovor s još jednim novim fudbalerom. Reč je o Siniši Babiću (24), levom krilu, igraču koji je ponikao u omladinskoj školi Voše, koji je karijeru gradio nastupajući u Paliću, Veterniku i Proleteru. Dobre partije za klub sa Slane bare preporučile su ga ljudima iz novosadskog superligaša, s kojim je stigao na pripreme na Zlatibor i izborio se za mogućnost potpisivanja vernosti crveno-belima.

– Od danas je Siniša Babić naš novi igrač i želim da mu poželim dobrodošlicu, dobro zdravlje i sreću i da nastavi s dobrim treninzima, kako bi pokušao da se izbori za mesto u ekipi – rekao je pred početak treninga Zlatomir Zagorčić, a ostali fudbaleri aplauzom su pozdravili i zvanično novog saigrača.

Ljubiša Dunđerski, koordinator za sportska pitanja u Vojvodini, kratko je objasnio:

– Babić je ugovor potpisao na dve godine, a sada je na njemu da se dobrim radom i igrama nametne šefu struke i pokaže da jeste igrač za Vojvodinu.

 

SPORAZUMNI RASKIDI S JOVANIĆEM I NIKOLIĆEM

Još dvojica fudbalera na koje Zlatomir Zagorčić nije računao za novu sezonu, golman Milan Jovanić i desni bek Stefan Nikolić, sporazumno su raskinuli ugovore s Vojvodinom.

Obojici igrača FK Vojvodina želi puno sreće u nastavku karijera.