obrazac-za-slike---vesti

 

 

Dolaskom nove uprave FK „Vojvodina“ mnoge stvari promenile su se na bolje. Pre svega, finansijska situacija se stabilizovala sa tendencijom da „crveno-beli“ uskoro potpuno reše sve nagomilane probleme iz prošlosti. Predsednik UO kluba, Zoran Šćepanović, provodi veliki deo vremena u klubu i sa svojim saradnicima svakodnevno vredno radi kako bi „Staru damu“ vratio na mesto koje joj po svemu i pripada. Sportski sektor kluba je jedan od najvažnijih segmenata i u njemu mora biti mesta samo za iskusne i proverene profesionalce. Pored sportskog direktora Mladena Jovanića, pitanjima vezanim za igrački i trenerski kadar bave se dvojica bivših Vošinih asova, Mićo Vranješ i Ljubiša Dunđerski. Svako ko sebe smatra poznavaocem istorije FK „Vojvodina“ dobro zna koliki su igrački trag Vranješ i Dunđerski ostavili iza sebe.
Vranješ je tokom svoje plodne  karijere, u dva navrata, proveo šest godina u crveno-belom dresu, a ima i zavidnu inostranu karijeru za čije vreme je nastupao u Bugarskoj, Rusiji i Poljskoj. Kakav je bio kao fudbaler, beskompromisan, posvećen i vredan, takav je i na poslu. Naravno, uz sve to, ima i osobinu koju navijači najviše cene : srce mu je ofarbano pola crveno, pola belo.

Tačno 102 utakmice u dresu Vojvodine odigrao je Ljubiša Dunđerski i pri tom postigao 7 prvenstvenih pogodaka. Fudbaler čije kvalitete determiniše činjenica da je sa uspehom nastupao u italijanskoj Seiji A, bio kapiten Atalante, a između ostalih klubova, nosio dresove Koma i Treviza. Nakon završetka aktivne igračke karijere, jedno vreme je bio pomoćni trener Vojvodine u stručnom štabu Branka Sose Babića. Uvek je bio uz svoju Vojvodinu, a sada je dobio šansu da se iskaže u ulozi savetnika za sportska pitanja. Znajući ga, nema sumnje da će i ovaj zadatak uspešno obavljati.

Dobro došli kući asovi.