Zlatomir Zagorčić

 

U okviru III kola JSL na stadionu „Karađorđe“ Vojvodina će ugostiti ekipu BSK iz Borče. Šef stručnog štaba novosadskih „crveno-belih“,  u obraćanju pripadnicima medija na redovnoj pres konferenciji, izrazio je svoj optimizam u pogledu krajnjeg ishoda duela sa timom kojeg predvodi Goran Milojević.
Osokoljen pobedom i dobrom igrom u Subotici, Zagorčić ističe jednu vrstu zadovoljstva načinom i pristupom igri svog sutrašnjeg rivala jer  kako kaže, BSK je jedan od retkih timova koji u Novi Sad nikad nije dolazio da se isključivo brani. Borčani žele i znaju da igraju fudbal pa bi, shodno tome, gledaoci mogli uživati u utakmici.
Kadrovska situacija je povoljna. Nema žutih ni crvenih kartona, a raduje činjenica da se golman Nemanja Supić potpuno oporavio od povrede zbog koje je u Subotici morao da na poluvremenu svoje mesto među stativama ustupi  Srđanu Žakuli.
Utakmica Vojvodina-BSK igra se u subotu, 25. Avgusta sa početkom od 19,30 časova.

VOŠINA POMOĆ ZA BRANKA

Branko Grbić, 35-godišnji Novosađanin boluje od teškog oblika leukemije. Za operaciju transplantacije koštane srži  koja će mu spasiti život potrebno je 310.000 eura.
Na adresu kluba  od njegove porodice  stigao je apel za pomoć kako bi započeto lečenje u Minhenu moglo biti uspešno privedeno kraju.
UO FK „Vojvodina“ odlučio je stoga da deo prihoda od prodatih ulaznica uplati na račun porodice Grbić i tako pruži svoj doprinos, nadamo se, Brankovom brzom izlečenju.

Kompetan tok pres konferencije možete pogledati ovde :