Поштовани представници медија,

Позивамо вас да пошаљете своје захтеве за сезонске акредитације ФК Војводина за сезону 2019/20, које ће важити за све утакмице нашег клуба на “Карађорђу” у Супер лиги и Купу Србије током ове сезоне.

Новинари, фоторепортери и сниматељи који желе да добију сезонску акредитацију ФК Војводина, то могу да учине тако што ће на мејл адресу „pr@fcvojvodina.co.rs“ послати следеће податке:

– име и презиме новинара, фоторепортера или сниматеља за кога се тражи акредитација, као и назив медија у којем су запослени;

– врста акредитације која је потребна (прес или фото).

Услед ограниченог броја места у новинарској ложи стадиона “Карађорђе”, молимо вас да број поднетих захтева буде у складу са стварним потребама ваше редакције, а фудбалски клуб Војводина задржава право да утврди коначан број издатих акредитација у складу са расположивим капацитетом и следећим приоритетима:

1. медији и новинари који редовно извештавају о активностима у вези са ФК Војводина;
2. спортске редакције, односно медији;
3. остали информативни медији, у складу са тиражом и утицајем на медијском тржишту.

Рок за слање захтева је среда, 17. јул, до 15:30 часова. Сви захтеви пристигли након истека овог рока неће бити узети у разматрање.

Наглашавамо да у новинарску ложу стадиона “Карађорђе” неће бити омогућен улазак представницима медија који са собом немају званичну акредитацију издату од стране ФК Војводина.

Свим новинарима којима је одобрена сезонска акредитација, то ће бити потврђено путем мејла најкасније у четвртак, 18. јула, до 15:30 часова, када ће уједно бити обавештени и о времену и месту преузимања акредитација.