Поштовани представници медија,

Позивамо вас да пошаљете своје захтеве за акредитовање за меч 17. кола Супер лиге Србије између Војводине и Мачве, који ће у суботу, петог децембра, са почетком у 14 часова, бити одигран на стадиону „Карађорђе“.

Захтев за акредитовање мора бити послат на званичном меморандуму медија, потписаном и печатираном од стране уредника, и то на мејл адресу „pr@fcvojvodina.co.rs“.

Као и до сада, у захтеву за акредитовање је потребно навести име и презиме новинара/фоторепортера/сниматеља за којег се тражи акредитација, као и која врста акредитације која је потребна (прес или фото).

Услед ограниченог дозвољеног броја присутних у новинарској ложи стадиона „Карађорђе“, ФК Војводина задржава право да ограничи број издатих акредитација по редакцији, како би што више медија било у прилици да извештава са овог меча.

Рок за пријем захтева је петак, четврти децембар, до 15:30 часова. Захтеви пристигли након истека овог рока, као и захтеви који нису послати у складу са горе наведеном процедуром, неће бити узети у разматрање.

Сви медији који буду акредитовани за овај меч, о томе ће бити обавештени путем мејла најкасније у суботу, петог децембра, до 12 часова.