FK_VOJVODINA_GRB

 

Fudbalski klub Vojvodina poziva sve predstavnike medija da se blagovremeno akredituju za predstojeći derbi meč 28. kola Super lige Srbije između Vojvodine i Crvene zvezde na „Karađorđu“.

Poštovani predstavnici medija,

Pozivamo vas da pošaljete svoje zahteve za akreditacije za utakmicu 28. kola Super lige Srbije, u kojoj će se, drugog aprila sa početkom u 18 časova, na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu sastati ekipe Vojvodine i Crvene zvezde.

Novinari, foto-reporteri i snimatelji koji već imaju izdate godišnje akreditacije FK Vojvodina za sezonu 2015/16, dovoljno je samo da pošalju svoj dopis na mejl adresu „marketingvosa2@gmail.com“ i na taj način potvrde svoj dolazak na utakmicu.

Novinari, foto-reporteri i snimatelji koji nemaju izdate godišnje akreditacije FK Vojvodina za tekuću sezonu, a žele da se akredituju za meč protiv Crvene zvezde, to mogu da učine tako što će na istu mejl adresu (marketingvosa2@gmail.com) poslati sledeće podatke:

– ime i prezime novinara, foto-reportera ili snimatelja za koga se traži akreditacija;

– vrsta akreditacije koja je potrebna (pres ili foto)

Zahtevi za akreditaciju koji se odnose samo za meč između Vojvodine i Crvene zvezde potrebno je da budu poslati na zvaničnom memorandumu medija koji je uputio zahtev.

Zbog ograničenog broja mesta u novinarskoj loži stadiona „Karađorđe“, molimo vas da broj zahteva koje nam pošaljete bude u skladu sa stvarnim potrebama vaše redakcije.

Rok za slanje zahteva je četvrtak, 31. mart, do 15 časova. Svi zahtevi pristigli nakon isteka ovog roka neće biti uzeti u razmatranje, a akreditacije će se preuzimati na dan utakmice, ispred službenog ulaza na stadion kod južne tribine, od 17 do 17:45 časova.

Naglašavamo da u novinarsku ložu stadiona „Karađorđe“ neće biti omogućen ulazak predstavnicima medija koji nisu potvrdili svoj dolazak na ovu utakmicu.

Radi lakšeg i bržeg ulaska na stadiona, za sve predstavnike medije biće namenjen ulaz broj 4 na zapadnoj tribini „Karađorđa“.

Fudbalski klub Vojvodina se zahvaljuje svim medijima na saradnji i moli za razumevanje povodom navedene procedure za akreditovanje, čiji je jedini cilj da utakmica protiv Crvene zvezde u bezbednosno-organizacionom smislu protekne u najboljem mogućem redu.

U slučaju da imate bilo kakvih pitanja ili da na bilo koji način možemo da olakšamo vaš rad i time unapredimo našu saradnju, stojimo vam na raspolaganju i budite slobodni da nas kontaktirate.

S poštovanjem,

FK Vojvodina