Поводом предстојеће утакмице 27. кола Супер лиге Србије између Војводине и Чукаричког (петак, 29. мај, 17 часова, стадион „Карађорђе“), фудбалски клуб Војводина обавештава представнике медије да за овај меч неће важити сезонске акредитације издате од стране ФК Војводина, те их овим путем позива да се акредитују за извештавање са ове утакмице.

Сви заинтересовани медији, захтев за акредитовање могу послати на мејл адресу „pr@fcvojvodina.co.rs“, а у захтеву је за сваког новинара, фоторепортера и сниматеља за кога се тражи акредитација потребно навести следеће:

– име и презиме
– ЈМБГ
– врста акредитације која се тражи (прес или фото)
– назив редакције из које долазе

Сви којима буде одобрена акредитација биће уврштени на списак особа којима је дозвољен улазак на стадион, те из тог разлога апелујемо на све представнике медија (новинаре, фоторепортере и сниматеље) да приликом доласка на утакмицу са собом обавезно понесу личну карту, како би могли да потврде свој идентитет приликом уласка. Поред личне карте, при доласку на стадион неопходно је понети и заштитну маску, чије је ношење обавезно све до изласка са стадиона.

Сви новинари и сниматељи на стадион ће моћи да уђу искључиво на улаз број 4 на западној трибини. Фоторепортери ће, сходно досадашњој пракси, на стадион улазити преко службеног улаза на јужној трибини, али само под условом да укупан број акредитованих фоторепортера може да се уклопи са максималним дозвољеним бројем присутних на терену и атлетској стази. У супротном, фоторепортери ће на стадион такође улазити преко улаза број 4 на западној трибини, те ће им фотографисање бити омогућено искључиво са западне трибине стадиона.

Фудбалски клуб Војводина моли представнике медија да број поднетих захтева буде у складу са стварним потребама њихове редакције и задржава право да утврди коначан број акредитованих новинара, фоторепортера и сниматеља у складу са дозвољеним бројем присутних на стадиону и следећим приоритетима:

1. медији који редовно извештавају о актуелностима у вези са ФК Војводина;
2. спортски медији;
3. остали информативни медији, у складу са својим рејтингом и утицајем на медијском тржишту.

Рок за слање захтева је четвртак, 28. мај, до 15:30 часова. Сви захтеви пристигли након истека овог рока неће бити узети у разматрање.

Свим представницима медија којима се одобри улазак на стадион, то ће бити потврђено путем мејла најкасније у петак, 29. маја, до 10 часова, када ће уједно и фоторепортери бити обавештени о начину уласка на стадион и њиховој тачној локацији током трајања утакмице.