Odigraj srcem

 

Fudbalski klub Vojvodina poziva predstavnike medija da se akredituju za predstojeći prijateljski humanitarni meč „Asovi za decu“.

Poštovani predstavnici medija,

Pozivamo vas da pošaljete svoje zahteve za akreditacije za prijateljski humanitarni meč „Asovi za decu“, u kojem će se u utorak, osmog maja, sa početkom u 18 časova, na stadionu “Karađorđe” u Novom Sadu sastati ekipa sastavljena od bivših asova FK Vojvodina i ekipa sastavljena od članova Svetskog sindikata profesionalnih fudbalera FIFPro.

Novinari, fotoreporteri i snimatelji koji žele da se akredituju za meč „Asovi za decu“, to mogu da učine tako što će na mejl adresu press@exitfest.org poslati sledeće podatke:

– ime i prezime novinara, fotoreportera ili snimatelja za koga se traži akreditacija, kao i naziv medija u kojem su zaposleni;

– vrsta akreditacije koja je potrebna (pres ili foto).

Usled ograničenog broja mesta u novinarskoj loži stadiona “Karađorđe”, fudbalski klub Vojvodina zadržava pravo da utvrdi konačan broj izdatih akreditacija u skladu sa raspoloživim kapacitetom i sledećim prioritetima:

1. mediji i novinari koji redovno izveštavaju o aktivnostima u vezi sa FK Vojvodina;
2. sportske redakcije, odnosno mediji;
3. ostali informativni mediji, u skladu sa tiražom i uticajem na medijskom tržištu.

Rok za slanje zahteva je ponedeljak, sedmi maj, do 15 časova. Svi zahtevi pristigli nakon isteka ovog roka neće biti uzeti u razmatranje, a akreditacije će se preuzimati na sam dan utakmice, u prostorijama FK Vojvodina na zapadnoj tribini stadiona, pored ulaza broj dva, u periodu između 17 i 17:45 časova.

Naglašavamo da u novinarsku ložu stadiona “Karađorđe” neće biti omogućen ulazak predstavnicima medija koji nisu dobili akreditaciju za ovu utakmicu.