Logo Lige Evrope

 

Fudbalski klub Vojvodina poziva predstavnike medija da se akredituju za prvi meč plej ofa za Ligu Evrope između Vojvodine i AZ Alkmara iz Holandije.

Poštovani predstavnici medija,

Pozivamo Vas da pošaljete svoje zahteve za akreditacije za prvu utakmicu plej ofa za Ligu Evrope, u kojoj će se u četvrtak, 18. avgusta, sa početkom u 20 časova, na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu sastati ekipe Vojvodine i AZ Alkmara.

Novinari, fotoreporteri i snimatelji koji žele da se akredituju za meč protiv AZ Alkmara, to mogu da učine tako što će na mejl adresu pr@fcvojvodina.co.rs poslati sledeće podatke:

– ime i prezime novinara, fotoreportera ili snimatelja za koga se traži akreditacija, kao i naziv medija u kojem su zaposleni;

– vrsta akreditacije koja je potrebna (pres ili foto).

Zbog ograničenog broja mesta u novinarskoj loži stadiona „Karađorđe“, molimo Vas da broj zahteva koje nam pošaljete bude u skladu sa stvarnim potrebama Vaše redakcije.

Rok za slanje zahteva je sreda, 17. avgust, do 12 časova. Svi zahtevi pristigli nakon isteka ovog roka neće biti uzeti u razmatranje, a akreditacije će se preuzimati na sam dan utakmice, u prostorijama FK Vojvodina na zapadnoj tribini stadiona, pored ulaza broj dva, od 19 do 19:45 časova.

Naglašavamo da u novinarsku ložu stadiona „Karađorđe“ neće biti omogućen ulazak predstavnicima medija koji nisu dobili akreditaciju za ovu utakmicu.

Svim novinarima kojima je odobrena akreditacija za meč Vojvodina – AZ Alkmar, to će biti potvrđeno putem mejla dan uoči utakmice.