Logo Lige Evrope

 

Fudbalski klub Vojvodina poziva sve predstavnike medija da se blagovremeno akredituju za predstojeći revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Vojvodine i Bokelja.

Poštovani predstavnici medija,

Pozivamo vas da pošaljete svoje zahteve za akreditacije za revanš utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, u kojoj će se u četvrtak, sedmog jula, sa početkom u 20 časova, na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu sastati ekipe Vojvodine i Bokelja.

Novinari, fotoreporteri i snimatelji koji žele da se akredituju za meč protiv Bokelja, to mogu da učine tako što će na mejl adresu pr@fcvojvodina.co.rs poslati sledeće podatke:

– ime i prezime novinara, foto-reportera ili snimatelja za koga se traži akreditacija, kao i naziv medija u kojem su zaposleni;

– vrsta akreditacije koja je potrebna (pres ili foto).

Zbog ograničenog broja mesta u novinarskoj loži stadiona „Karađorđe“, molimo vas da broj zahteva koje nam pošaljete bude u skladu sa stvarnim potrebama vaše redakcije.

Rok za slanje zahteva je utorak, peti jul, do 15 časova. Svi zahtevi pristigli nakon isteka ovog roka neće biti uzeti u razmatranje, a akreditacije će se preuzimati na sam dan utakmice, u prostorijama FK Vojvodina na zapadnoj tribini stadiona, pored ulaza broj dva, od 19 do 19:45 časova.

Naglašavamo da u novinarsku ložu stadiona „Karađorđe“ neće biti omogućen ulazak predstavnicima medija koji nisu dobili akreditaciju za ovu utakmicu.

Sezonske akreditacije izdate od strane FK Vojvodina za prošlu sezonu neće važiti za ovaj meč.

Svim novinarima kojima je odobrena akreditacija za meč Vojvodina – Bokelj, to će biti potvrđeno putem mejla najkasnije dan uoči utakmice.

S poštovanjem,

FK Vojvodina