Logo Lige Evrope

 

Fudbalski klub Vojvodina poziva predstavnike medija da se akredituju za prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Vojvodine i Konah’s kija iz Velsa.

Poštovani predstavnici medija,

Pozivamo vas da pošaljete svoje zahteve za akreditacije za prvu utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, u kojoj će se u četvrtak, 14. jula, sa početkom u 20 časova, na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu sastati ekipe Vojvodine i Konah’s kija.

Novinari, fotoreporteri i snimatelji koji žele da se akredituju za meč protiv Konah’s kija, to mogu da učine tako što će na mejl adresu pr@fcvojvodina.co.rs poslati sledeće podatke:

– ime i prezime novinara, fotoreportera ili snimatelja za koga se traži akreditacija, kao i naziv medija u kojem su zaposleni;

– vrsta akreditacije koja je potrebna (pres ili foto).

Zbog ograničenog broja mesta u novinarskoj loži stadiona „Karađorđe“, molimo vas da broj zahteva koje nam pošaljete bude u skladu sa stvarnim potrebama vaše redakcije.

Rok za slanje zahteva je utorak, 12. jul, do 15 časova. Svi zahtevi pristigli nakon isteka ovog roka neće biti uzeti u razmatranje, a akreditacije će se preuzimati na sam dan utakmice, u prostorijama FK Vojvodina na zapadnoj tribini stadiona, pored ulaza broj dva, od 19 do 19:45 časova.

Naglašavamo da u novinarsku ložu stadiona „Karađorđe“ neće biti omogućen ulazak predstavnicima medija koji nisu dobili akreditaciju za ovu utakmicu.

Svim novinarima kojima je odobrena akreditacija za meč Vojvodina – Konah’s ki, to će biti potvrđeno putem mejla najkasnije dan uoči utakmice.