Logo Lige Evrope

 

Fudbalski klub Vojvodina poziva predstavnike medija da se akredituju za prvi meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Vojvodine i Ružomberoka iz Slovačke.

Poštovani predstavnici medija,

Pozivamo vas da pošaljete svoje zahteve za akreditacije za prvu utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, u kojoj će se u četvrtak, 29. juna, najverovatnije sa početkom u 19 časova, na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu sastati ekipe Vojvodine i Ružomberoka.

Novinari, fotoreporteri i snimatelji koji žele da se akredituju za meč protiv Ružomberoka, to mogu da učine tako što će na mejl adresu pr@fcvojvodina.co.rs poslati sledeće podatke:

– ime i prezime novinara, fotoreportera ili snimatelja za koga se traži akreditacija, kao i naziv medija u kojem su zaposleni;

– vrsta akreditacije koja je potrebna (pres ili foto).

Usled ograničenog broja mesta u novinarskoj loži stadiona „Karađorđe“, fudbalski klub Vojvodina zadržava pravo da utvrdi konačan broj izdatih akreditacija u skladu sa raspoloživim kapacitetom i sledećim prioritetima:

1. mediji i novinari koji redovno izveštavaju o aktivnostima u vezi sa FK Vojvodina;
2. sportske redakcije, odnosno mediji;
3. ostali informativni mediji, u skladu sa tiražom i uticajem na medijskom tržištu.

Rok za slanje zahteva je nedelja, 25. jun, do 20 časova. Svi zahtevi pristigli nakon isteka ovog roka neće biti uzeti u razmatranje, a akreditacije će se preuzimati na sam dan utakmice, u prostorijama FK Vojvodina na zapadnoj tribini stadiona, pored ulaza broj dva. Tačno vreme preuzimanja akreditacija biće saopšteno naknadno.

Naglašavamo da u novinarsku ložu stadiona „Karađorđe“ neće biti omogućen ulazak predstavnicima medija koji nisu dobili akreditaciju za ovu utakmicu.

Svim novinarima kojima je odobrena akreditacija za meč Vojvodina – Ružomberok, to će biti potvrđeno putem mejla najkasnije dan uoči utakmice.