Logo Super lige

 

Fudbalski klub Vojvodina poziva predstavnike medija da pošalju svoje zahteve za akreditovanje za utakmice našeg kluba na „Karađorđu“ u Super ligi i Kupu Srbije u sezoni 2017/18.

Poštovani predstavnici medija,

Pozivamo vas da pošaljete svoje zahteve za sezonske akreditacije FK Vojvodina za sezonu 2017/18, koje će važiti za sve utakmice našeg kluba na „Karađorđu“ u Super ligi i Kupu Srbije tokom ove sezone.

Novinari, fotoreporteri i snimatelji koji žele da dobiju sezonsku akreditaciju FK Vojvodina, to mogu da učine tako što će na mejl adresu pr@fcvojvodina.co.rs poslati sledeće podatke:

– ime i prezime novinara, fotoreportera ili snimatelja za koga se traži akreditacija, kao i naziv medija u kojem su zaposleni;

– vrsta akreditacije koja je potrebna (pres ili foto).

Usled ograničenog broja mesta u novinarskoj loži stadiona “Karađorđe”, molimo vas da broj podnetih zahteva bude u skladu sa stvarnim potrebama vaše redakcije, a fudbalski klub Vojvodina zadržava pravo da utvrdi konačan broj izdatih akreditacija u skladu sa raspoloživim kapacitetom i sledećim prioritetima:

1. mediji i novinari koji redovno izveštavaju o aktivnostima u vezi sa FK Vojvodina;
2. sportske redakcije, odnosno mediji;
3. ostali informativni mediji, u skladu sa tiražom i uticajem na medijskom tržištu.

Rok za slanje zahteva je sreda, 19. jul, do 15:30 časova. Svi zahtevi pristigli nakon isteka ovog roka neće biti uzeti u razmatranje. Akreditacije će se preuzimati u petak, 21. jula, od 19 do 19:45 časova (neposredno pre početka utakmice između Vojvodine i Čukaričkog u prvom kolu Super lige), u prostorijama FK Vojvodina na zapadnoj tribini stadiona, pored ulaza broj dva. Svi novinari kojima bude odobrena akreditacija, a ne budu u mogućnosti da je preuzmu u navedenom terminu, moći će to da učine i naknadno u prostorijama kluba na „Karađorđu“ i to svakog radnog dana između osam i 15:30 časova.

Naglašavamo da u novinarsku ložu stadiona “Karađorđe” neće biti omogućen ulazak predstavnicima medija koji sa sobom nemaju zvaničnu akreditaciju izdatu od strane FK Vojvodina.

Svim novinarima kojima je odobrena sezonska akreditacija, to će biti potvrđeno putem mejla najkasnije u četvrtak, 20. jula, do 15:30 časova.